Jablko Belmac v chlebe? Áno!

Tento rýchly chlieb kombinuje čerstvé nakrájané jablká Belmac a sladkou škoricovou glazúrou. Zapáli vo vás lahodnú chuť, ktorej nemôžete odolať.

Ideálne občerstvenie na raňajky alebo dezert.

Ak máte radi jablkový koláč, zamilujete sa do tohoto jablkového chlebu.

Dokonalý spôsob, ako využiť čerstvé jesenné jablko Belmac a zaručene najlepší spôsob, ako urobiť váš dom úžasný.

A najlepšie zo všetkého, je, že je to rýchle a ľahké.

Je to ideálna zábava a voľba pre náročné ráno a pre vychutnanie si šálky kávy cez víkendový deň. Taktiež úžasný doplnok k akémukoľvek jedlu.

POSTUP

Vo veľkej miske zamiešajte: múku, cukor, lyžicu prášku na pečenie, použite tiež 1/2 lyžičky soli. Pridajte vajce

mlieko

a lyžicu oleja.

Rozmiešajte tak aby vám vzniklo cesto Následne pridajte nakrájané Jablko Belmac.

V inej miske rozmiešaj: 6x lyžica múky, 6 x cukru, 4 x masla a 1/8 lyžičky škorice.

Rozdrvte a rozmiešajte, aby sa zmes podobala veľkým omrvinkám. Vysypte na plech.

Vložte do trúby Pečte na 350 ° 60 minút, kým chlieb nie je zlatohnedý.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na blogy@refresher.sk.

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Tipy a triky na jablkové recepty, smoothies a iné užitočné veci. Viac tu -> http://trnka.fmkucm.sk/

Chceš vedieť, keď Jablko Belmac pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.