Labutia pieseň legendárneho Mirror baru

Počuli ste už o speváčkach Ukitas, ktoré robia ukulele verzie známych hitov? Vypočujte si ich najnovší cover "I´ll be there" od Jess Glynne, vo verzii piano&ukulele. Tomuto sa hovorí romantika!

Sú na akustickej hudobnej scéne iba krátko, no ľudia si postupne získavajú ich ukulele verzie popových piesní. Zatiaľ majú na svojom YouTube covery ako "The Sound of Silence", "These Days", "I´m Yours", "Me gustas tu", "Riptide" a ďalšie.

Terézia a Nikola spievajú dvojhlasne a obe hrajú na klavír aj ukulele. Ich live hudbu nájdete v mnohých podnikoch, najčastejšie v Bratislave a v Trnave. Vytvárajú rôzne hudobno-módne podujatia, na ktorých je nie len čo počúvať, ale aj pozerať.

Najnovší klip dievčatá natočili v legendárnom Mirror bare, ktorým sa pýšia priestory hotela Radisson Blu Carlton. V týchto dňoch prebieha jeho rekonštrukcia, po ktorej sa už krídlo v sieni nachádzať nebude.

Cover verzia "I´ll be there" od Ukitas bola rozhodne tou správnou voľbou na labutiu pieseň, na ktorú zamestnanci hotela určite nezabudnú.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0

Chceš vedieť, keď talentedpeoplefromslovakia pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.