18.2.2019 19:24

GRAYSECRET SHOW

Šedá novinka v DJ-ingu? Svet hudby ako ho ešte nepoznáte!

Vraví sa, že svet hudby je svetom bez hraníc. Je to ale pravda? Títo dvaja slovenskí Dj-i by Vám o tom určite povedali svoje! Ak si pod slovom ,,DJ" predstavíte frajera, ktorý sa len bavká na svojich prehrávačoch, balí kočky a popíja sladké drinky, u Graysecret Show by ste niečo ako nudná párty z úst nikdy nevyslovili. Nepoznajú nudu. Slovo ,,nuda" u nich neexistuje. Postavia sa za mix a vy neveríte vlastným ušiam čo títo dvaja šedáci dokážu. Nápad, ktorý je hoden Nobelovej ceny skrsol v hlavách dvoch šedých, šialených, nechutných, no pod maskou určite sympatikých fešákov! Nové veci vo svete hudby by mali najmä ostať v pamäti fanúšikov. GRAYSECRET SHOW, ako si títo dvaja šikovníci vravia, fanúšici doslova ZBOŽŇUJÚ!. Úspech sa stal ich prezývkou! Odohrali skvelé akcie v TOP kluboch na Slovensku, ale so svojou škaredou tváričkou sa dostali aj na Ukrajinu a a podpálili aj susedné Poľsko ich hudobnými skvostami!

RESET NIGHT CLUB. Klub vo Vranove nad Topľou, ktorý doslova Graysecret rozbíjajú a vypaľujú uši všetkým, ktorý sa prišli na nich poriadne zabaviť a prísť nato, ako Dj-ing môže vyzerať.

Skvelé duo GRAYSECRET SHOW rozhýbe nielen vaše boky, ale aj kútiky na líčkach, keď Vás rozosmejú svojim vystupovaním.

Hudobná produkcia na úrovni profesionálov!

Graysecret Show budeme mať možnosť vidieť aj v Československo má talent 2019! Všetci sa už teraz tešíme ako to odpália tam!

Týchto bláznov treba počuť. Ako sa vraví - ,,Neuvidíš, nepochopíš." Pri nich sa to mení na ,,Nezažiješ nepochopíš." Graysecret Show a ich party sa Vám vryjú do pamäte ako voš pod chrastu a vy na ich beatoch budete doslova závislí!

Stačí si pozrieť ich video z blízkej Ukrajiny a sami pochopíte o čom je šedé tajomstvo hudobného sveta.

Neostáva nič iné ako len ísť si týchto DUO GRAYSECRET SHOW vychutnať v plnej paráde a zažiť nezabudnuteľnú party života!

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Poslať správu
Zaujíma ťa dianie vo svete? Alebo potrebuješ napísať článok na tebou vybranú tému? Propagovať stránku alebo urobiť si dobré meno? Tak potom práve pre teba sme tu MY! Dobrej hudbe a trendov sa držíme najviac! Kontaktovať nás môžme na [email protected]

Chceš vedieť, keď slovapreteba pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.