21.3.2019 09:46

Chalani z GraySecret Show nenávidia nudu: originálny štýl, emócie a divočina bez hraníc!

´´Svet hudby je vo svojej podstate svetom bez hraníc. Ak prichádzate s niečím novým, nie vždy sa automaticky musíte stretnúť s pochopením publika.´´

No a ak sa uvediete otráveným stereotypom, úspechu sa určite nedočkáte. V prípade Graysecret Show to rozhodne neplatí. Úspech sa stal ich prezývkou! Slováci, ktorí si svoje meno urobili už aj na susednej Ukrajine a dobyli aj Poľsko, sú pripravení vám dokázať, že kvalitná produkcia dokáže zaujať omnoho viac ako nejaká pekná tvárička.

Nový rozmer zábavy

Graysecret Show v mnohých ľuďoch evokuje tajomno. A presne tak to má byť, pretože vás čaká veľké prekvapenie. Nečakajte nič všedné. Pri tejto hudobnej show zistíte, že odtieňov sivej sú stovky, tisícky až milióny. Verte, že nikdy nič nie je tak, ako vyzerá. Nie v tomto prípade. Duo Graysecret Show prináša do sveta dj-ingu úplne nový rozmer nekonvenčnej zábavy a nevšednej hudobnej produkcie, ktorá vám rozhýbe boky a namiesto vrások pridá úsmev na tvári.

Skrytá identita bez hraníc

Kto čaká, že za DJ pultom bude stáť frajer so slúchadlami na ušiach a triafať beaty podľa toho, ako dav chce, nech zabudne. Ak sa vám zdá, že chalani v maskách starcov chcú len zaujať, nerobte predčasné závery. Príval novej vlny energie a znovuzrodenie hudby ucítiš už po prvých sekundách na parkete. Graysecret Show prináša dávku inovácie, prekvapení a momentov, ktoré nikde inde nezažijete. Vaše uši sa stanú závislé na ich beatoch a telo sa nezastaví ani po hodinách tanca.

Utajená identita, záhadné tajomstvo úspechu a nenapodobiteľný štýl, ktorý knockoutuje nudu. Electro dance vás vtiahne do rytmu a od toho momentu sa stanete súčasťou niečoho väčšieho. Ak túžite zažiť hudobnú nálož, po ktorej sa vám zmení život, predstavenie Graysecret show plné kontrastu a osvieženia je presne to, čo potrebujete.

Ukraine GD Luxury Club

To, čo si pre vás chalani v hollywoodských maskách pripravili, musíte zažiť, aby ste pochopili, že nová generácia hudby je už aj na Slovensku! Dokázať sa to chystá duo Graysecret Show aj v novom výbere talentovej súťaže Česko-Slovensko má talent 2019.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu

Chceš vedieť, keď pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.