Prípravné jednotky KOMPAKT

Prípravné jednotky roztokov sú určené na kontinuálnu prípravu chemických roztokov.

Hlavné využitie je v oblasti polymérnych flokulantov a koagulantov. Ďalej umožňujú nasadenie pri príprave roztokov vápenného mlieka, bentonitu, práškového aktívneho uhlia, síranu hlinitého…Koncentrát môže byť použitý v práškovej alebo tekutej forme. Príprava je pre menšie množstvá riešená jednokomorovým a pre väčšie množstvá trojkomorovým systémom.

Jednokomorový systém

Jednokomorové stanice sú vyrábané v troch veľkostiach s označením K150, K300, K500. Riadiaci systém je pre všetky varianty prípravných jednotiek identický. Pri jednokomorových je rozsah použitia pre polymérne flokulanty 0,05 až 1,5 %. Pre vápenné mlieko je rozsah rozšírený do koncentrácie 10%. Koagulanty môžu byť pripravené do koncentrácie 100%.

Trojkomorový systém

Trojkomorové stanice sú vyrábané v piatich veľkostiach s označením K1000, K2000, K4000, K8000, K12000. Dokonale miešaný prvý stupeň je ďalej doplnený o zreciu a zásobnú nádrž. Variabilitu rozširuje možnosť časovo prerušovaného režimu miešania v dvoch posledných stupňoch. Ojedinelé riešenie je aplikované v dispergátory pri predzmáčaní, homogenizácia v násypke šnekového dávkovača. Vertikálne vrtuľové miešadlá obsahujú len vysokopevné plastové časti.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu

Chceš vedieť, keď belan.dusan pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.