Tuning grill party-znak zaručene dobrej akcie...

Vôňa spálených gúm,hučanie motorov,nádherné autá,aj tak by sa dala pár slovami opísať minulovíkendová akcia na letisku na Dobrej Nive pri Zvolene.

Tento rok sa niesol v znamení už desiateho ročníka. Desať rokov zaručene výbornej akcie,kde si prišli na svoje milovníci áut,tuningu a dobrej nálady.

V piatok okolo štvrtej hodiny poobede sa otvorili brány letiska. Pre mňa toto bol druhý rok po sebe, čo som sa zúčastnila tejto párty. A môžem povedať, že som nadmieru spokojná.

Po príchode sme si našli miesto na parkovanie. Chodíme celá partia,takže o zábavu nie je nikdy núdza. Boli sme už "ostrielaní" ako sa povie,takže sme si tento rok postavili aj altánok a preto, keď aj chvíľu spŕchlo v piatok,my sme pri grile sedeli pekne v suchu.

Prvú disciplínu sme si boli pozrieť limbo. Autá od výmyslu sveta sa pretekali v tom, ktoré bude najnižšie. A veru, do jedného sa natlačilo až tridsať ľudí, ktorí chceli, aby práve ten ich favorit vyhral túto disciplínu. Môj favorit síce nevyhral, ale zabavili sme sa poriadne.

Medzi tým hral na hlavnom stage DJ Ayo. A na dráhe sa už rozbiehala druhá disciplína- voľný šprint áut. To už sa zvečerievalo a my sme sa tešili na vystúpenie hlavných hviezd- Šortyho a Adissa.

Rozbalili to vo veľkom štýle,skvelá hudba, dokonalá show. Všetci sme sa vlnili v rytme ich pesničiek. Vysoko postavená latka potom pre Luisa de Marka. Ale to už sme si my potom išli sadnúť k nám. Ozvučenie bolo dobré, tak sme mali pocit ako keby sme boli pod stageom.

Spať v aute je pre mňa výnimočné. Tak som sa na to tešila ako malé dieťa. Vyzbrojení spacákom,teplou mikinou,hrubými ponožkami a dekami, som v noci ani nezbadala rozdiel či som doma v posteli alebo v aute. Môj muž to tak dokonale pripravil.

Ale ten pocit, keď sa ráno zobudíte na vôňu čerstvo grilovaných raňajok, je na nezaplatenie. Prví obetavci z partie, podotýkam majstri v grilovaní, nám pripravili kráľovské raňajky. Už som si len potom zašla po kávu do coffee stánku, kde sa tvoril už dlhý rad. Poniektorí museli vyrovnávať zjavne nočné hírenie. Nezávidela som im vôbec, lebo slnko už od rána pripekalo.

My sme sa išli pozrieť na dráhu na vystúpenie Moto-kaskadérskej šou Tomáša Tótha. Môžem povedať jedným slovom-úžasné. Tento pán to s motorkami vie dokonale. Jazda na jednom kolese,popri motorke a podobne, klobúk dole.

Na otvorenom parkovisku bola zatiaľ Show and shine. Súťaž v leštení áut. Ešte aj veteráni boli prítomní, tak sa boli veru na čo pozerať.

Po vystúpení pána Tótha bol Šprint áut, ale teraz už registrovaných. Zvuk pištiacich gúm, rýchlych áut prilákal už aj posledných "dospávačov" k dráhe.

My sme sa už potom pomaly začali poberať domov, takže sme nevideli už Sexy carwash, slalom, ani vyhlásenie výsledkov a rozdávanie cien, ale rekordná tohtoročná účasť a bohatý program bol znakom dokonale odvedenej práce organizátorov.

Čo už len na konci dodať?! Budúci rok si určite túto akciu nenecháme ujsť a už teraz sa teším na to, čo si pre nás organizátory TGP pripravia tentoraz.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
6
Poslať správu

Chceš vedieť, keď michaela.rozenbergova pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.