Toto je najkrajšie rozprávkové miesto na Slovensku. Chalúpkovo resort je miesto na Liptove kde sa cítite ako v rozprávke.

Aj rozprávky sa môžu stáť skutočnosťou.

Rozprávková oblasť Chalúpkovo sa nachádza na prekrásnej oblasti Slovenska, na Liptove. Tento resort ponúka to najkrajšie ubytovanie v chalúpkach, chatkách, dreveniciach, zruboch a chatách so štýlovým tradičným prostredím. Chalúpkovo okrem iného ponúka strávenie naozaj rozprávkových chvíľ ktoré za to určite stoja.

Ak chceš zažiť relax, dovolenku, oddych alebo si chceš len posedieť a stráviť čas s priateľmi určite odporúčam zavítať do rezortu Chalúpkova. Tento rezort ponúka hneď niekoľko rôznych typov ubytovania.

CHALÚPKOVO je miesto vhodné pre váš oddych. Bude o Vás postarané tak ako potrebujete a zažijete maximálny komfort.

Určite odporúčam vychutnať si prírodne bohatstvo turistami v naj-navštevovanejšom regióne na Slovensku, Liptov. Samozrejme pobyt v Chalúpkove zaručuje hneď niekoľko akcií priamo v rezorte no od ruky sa dajú navštíviť hneď niekoľko najobľúbenejších miest Slovenska. Jedinečné akcie ako Vlkolínec, termálne kúpalisko Gino Paradise Bešeňová, Aquapark Tatralandia a pod.

_ _ _

Kde sa nachádza Chalúpkovo ? Nachádza sa v Liptovskej Štiavnici.

CHALÚPKOVO ponúka hneď na priamo aj reštauráciu nazývanú Zemianska kúria v ktorej si môžete dopriať skutočnú dokonalosť s kombináciou modernej kuchyne a tradičného slovenského jedla v prekrásnom prostredí Liptova.

Zemianska kúria ponúka gastronómiu tradičných slovenských jedál na prvom mieste. Ochutnajte skutočnú lahôdku na tanieri tradičného slovenského jedla obohateného o svetovú modernú kuchyňu.

_ _ _

Ak hľadáte dokonalé miesto pre špeciálne zážitky, Chalúpkovo resort ponúka priestory a servis, ktorý môžete využiť na svadbu, kongres, konferenciu, rodinnú oslavu, teambuilding či mnohé iné zážitky.

Zoznam dreveníc môžete nájsť tu. Nezabudnite sa hneď ubytovať .. :)

_ __

URČITE ODPORÚČAM ZAVÍTAŤ DO ROZPRÁVKOVÉHO REZORTU CHALÚPKOVO NA LIPTOVE !

@chalupkovoresort

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
5
Poslať správu

Chceš vedieť, keď myjurajzivicky pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.