Žiadaj, ver, prijímaj

Pri prečítaní nadpisu tohto článku, sa mnohým z vás v mysli zobrazila kniha Tajomstvo. Tí, ktorí neviete o čom je reč, prečítajte si nasledujúce riadky a sami sa rozhodnite či tejto knihe dáte šancu.

Hoci táto kniha vyšla už v roku 2006, dostala sa mi do rúk len pred pár dňami. Vedela som, že existuje, približne poznala aj jej obsah a tiež som vedela, že si ju raz chcem prečítať. A tak sa to stalo :)

Sedeli sme s kolegom na obede a bavili sa. Prišla reč na knihy a zistili sme, že obaja veľmi radi čítame podobné žánre. Odporúčala som mu knihy, ktoré by ho mohli zaujímať a potom mi on spomenul knihu Tajomstvo. Opísal mi ju tak, že som ju po zvyšok dňa nevedela dostať z hlavy. Prišla som domov a rozhodla sa ju objednať. Vybrala som zo skrinky darčekový poukaz na knihy, ktorý som dostala na Vianoce, ale z nejakého dôvodu som ho viac ako polroka nevyužila.

Asi štyri dni na to som si knihu vyzdvihla v kníhkupectve. Prečítala som ju v priebehu pár hodín toho istého dňa. Nevedela som sa od nej odtrhnúť. Čítala som a usmievala sa. Taký zážitok som nemala zo žiadnej inej knihy.

Mala som pocit, že som objavila obrovské tajomstvo. Že odteraz môžem mať všetko, čo chcem. A viete čo? Naozaj môžem. Stačí požiadať, uveriť, že to už máte a potom to s vďačnosťou prijať. Áno, tak jednoduché to je. Návod, ako dosiahnuť všetko na čo myslíte, sa nachádza v tejto knihe.

Chcem, aby táto kniha pomohla každému, kto si ju prečíta, tak ako za tých pár dní pomohla mne. Som len na začiatku objavovania tajomstva, ale už teraz sa teším, čo všetko mi to prinesie.

Tak poďte do toho a verte! Možno to zo začiatku pôjde ťažko, ale v tej chvíli verte ešte viac a tie výsledky prídu. Veď život je tak nádherný.

Život je ZÁZRAK!

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Simi M pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.