Tričko "Materská nie je dovolenka! "

Tričko "Materská nie je dovolenka! " :)

Každá mamička ju prežíva po svojom. Niektoré mamičky zvládajú materské povinnosti „ľavou zadnou“, bez ohľadu na to, koľko detičiek vychovávajú. Jedno, dve, tri, či viac zvládajú s ľahkosťou, s umytými vlasmi a bez kruhov pod očami. A potom sú tu mamičky, ktoré materská dovolenka a starostlivosť o jedno jediné dieťatko je všetko iné, len nie prechádzka ružovou záhradou.

Bez ohľadu na to, akou mamičkou sme, každá z nás je vďačná za krásne dni. Za dni, kedy nám doma nehučí práčka či vysávač a dieťatko spolupracuje podľa našich predstáv. Ale nie každý deň svieti slnko, nie každý deň nám dcérka alebo synček spapá obed bez vymýšľania a, povedzme si pravdu, zabudnutá kocka z lega na zemi nás dokáže riadne rozladiť. Hlavne, keď na ňu stúpime bosou nohou :) . Aj my mamy sme len ľudia, nie superhrdinovia, ako nás naši najbližší vidia. Nie sme vždy 100% fit a vo svojej koži, aj nás môže zložiť obyčajný soplík.

Nie každý deň na materskej dovolenke je „dovolenka“.

Jeden deň, keď mi bolo naozaj ťažko, nič som nezvládala, nestíhala, vyčerpaná som sa zložila na gauč a povedala si: „Materská je všetko iné, len nie je dovolenka!“

A vtedy som dostala nápad!

Nie som jediná mamička, ktorá je unavená, nie som jediná mamička, ktorá nič nestíha a nie som jediná mamička so zmyslom pre humor (ten je pri výchove dieťaťa dôležitejší ako zásoba čistých plienok).

Presne takto vzniklo moje tričko „Materská nie je dovolenka.“

Nie len toto, ale všetky moje tričká sú plné humoru, irónie a sviežeho vtipu.

Ak aj vy chcete na seba niečo originálne, zo života, niečo, čo tu ešte nebolo, siahnite po mojich tričkách.

Prajem si, aby mamičky moje tričká zaujali a hlavne pobavili ;) Veď šťastná mama = šťastné dieťa.

https://lovehomeforkids.sk/store

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď maria.x.takacova pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.