15.9.2019 22:14

Slovenský rapper Timo predstavuje letný videoklip. Bude z toho hit ?

Popradský rapper Timo pripomína novým promo videoklipom "Pravá tvár" jeho pilotnú dosku. Skladbu spracoval režisér Robimhood production.

Dej klipu bol zasadený do prostredia letiska v Prievidzi, Brnenskej priehrady a centra Košíc, čo vkusne dokresľuje letnú a pozitívnu atmosféru piesne. „Text piesne je o tom, že by sme si mali v dnešnej dobe vážiť ľudí, ktorí si držia svoju pravú tvár. Myslím, že faloš a krivdu už prežilo veľa z nás a vážim si, ak je niekto úprimný a otvorený, teda vie nájsť v sebe ten vzácny dar ,“ hovorí Timo.

V porovnaní s predchádzajúcim klipom, klip Pravá tvár vystihuje pozitívnu atmosféru a je vidno, že sa rapper posunul zas o niečo vyššie. Tým Timo prezrádza, že pracuje na nových piesňach a pomaly chystá druhý radový album s názvom Amen. O inšpirácii k novej doske Timo povedal: "Vraciam sa k detstvu a ku gitarovým kapelám, rád som si vypočul treba staré Rolling Stones alebo Beatles. Vyrastal som na nich, k hip-hopu som sa dostal až na strednej škole ako k forme generačného vzdoru v podobe vyjadrenia sa, čo ľudí trápi a čo majú na srdci. Nový album s názvom Amen plánujem vydať do konca tohto roka a bude venovaný mojej milujúcej babičke, ktorá tento rok opustila náš svet," prezrádza Timo.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu
Official TIMO refresher channel.

Chceš vedieť, keď TIMO_SK pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.