Keď sa tvoja túžba splní za jedinú noc

S akou ľahkosťou sa plnia túžby? S najväčšou, veľmi rýchlo a presne. Keď tomu veríte.

Chcem Vám predostrieť aký je Vesmír detailista (vy si ho kľudne pomenujte Boh, univerzum, vyššia sila ... ) a ako sa s vašimi požiadavkami dokáže vysporiadať presne tak ako ste o ne požiadali.

Nedávno som mal úžasnú skúsenosť s vyplnením môjho priania, ktoré bolo vyslovené večer tesne pred spaním a splnilo sa mi hneď nasledujúce ráno. Úžasná rýchlosť a úžasná presnosť mojej požiadavky. Ale aby som vám to celé predostrel pekne po poriadku na chvíľu sa zastavme pri zákone príťažlivosti. Možno ste o ňom už počuli, možno ste o ňom čítali, alebo ho s radosťou praktizujete každý deň. Ja som jeho filozofiu, ak sa to tak dá pomenovať, objavil pred viac ako dvomi rokmi a odvtedy je mojím verným, ale najmä vedomým spoločníkom. V krátkosti by sa dalo povedať, že to na čo myslíte, si priťahujete. Niečo ako magnet. Je to vlastne jeho podstatou a kto ho takto pochopil a praktizuje vie o čom píšem. Ono je to tak, že aj ten čo ho nepochopí, ho v skutočnosti praktizuje a využíva, len je to nevedomá činnosť. Ja sa snažím svoje budúce chvíle naplánovať vedomým využívaním tohto univerzálneho zákona. A aj keď ste odporca akýchkoľvek zákonov a nariadení, tomuto sa nevyhnete. Výborne Zákon príťažlivosti na svojich stránkach www.pozitivnemysliet.sk vysvetlil Miroslav Zaťko. Načo písať čo je už napísané.

Vráťme sa, ale k tomu môjmu prianiu, ktoré sa mi vyplnilo, musím priznať do detailov za jedinú noc. Každý večer zaspávam s tým, že v mysli vyslovím nejaké prianie, na ktoré by sa mi mohla v sne ukázať odpoveď. Niekedy príde hneď, niekedy si počkám na inú noc, ale moje podvedomie a vesmír, keď sa spoja predostrú mi odpoveď. Takže toho daného večera som bol dosť unavený a cítil som sa unavený aj niekoľko dní predtým. Večer som zaspal rýchlo, cez deň som síce fungoval úplne v pohode, ale k večeru sa mi únava akosi rýchlo pripomenula a tak šup do postele a miesto čítania som si už smelo odfukoval do vankúša. Preto som si v spomínaný večer pred tým ako som sa uložil na pozorovanie mojich snov, zaprial, aby som si túto noc oddýchol, ráno sa zobudil svieži a plný energie vykročil do ďalšieho dňa. K tomu som ešte dodal, že večer chcem mať tiež dostatok energie. Takto spokojný som sa nechal už len oddávať mojim podvedomým myšlienkam a nápadom, ktoré mali v noci prísť. Spal som veru ako zarezaný, až ráno ma zobudil telefón. Dobre čítate telefón a nie budík, ktorý mi obvykle zvoní 04.35, aby som mal dostatok času pripraviť sa na prichádzajúci úžasný deň. Volala mi kolegyňa, s ktorou väčšinou cestujem do práce, že dnes nemôže, že príde neskôr a tak. Nič by na tom nebolo, keby mi nevolala o 05.54, teda v čase keď sa už pomaly obliekam, nakŕmim ešte rybičky v akváriu a vydávam sa na cestu do práce. Ja som si totiž večer (podotýkam, že sa mi to stalo prvý krát, za posledných 20 rokov, ktoré vstávam do práce) nenastavil budík. Áno viem, že dnes sú moderné budíky v smartphone, ktoré sa opakujú ako si ich nastavíte, ale ja stará škola ho ráno vypnem, kompletne vypnem aplikáciu, aby som si ju večer zapol zase. Netvrdím, že sa mi predtým nestalo, že by som budík vypol, povedal si, že ešte chvíľu a potom som sa zobudil celý vyplašený, že koľko je hodín veď som zaspal. Ale, že by som si budík nenastavil, to sa mi stalo až teraz.

Zobudil som sa teda ráno o viac ako hodinu neskôr, oproti môjmu bežnému vstávaniu a hneď ako som zložil telefón zistil som, že inak to dopadnúť predsa ani nemohlo. Že celé som si to takto presne naplánoval už večer a ešte som o takýto scenár sám požiadal. Keď o niečo požiadaš, bude ti to vyplnené. Zákon príťažlivosti ti to pritiahne presne tak ako udalosti, ktoré práve zažívaš. Celý naradostnený som vstal z postele, pripravil sa do práce a s úsmevom vyrazil. Áno pravdou je, že moja ranná činnosť sa scvrkla na rannú hygienu a prípravu raňajok, ale poviem vám, že to bolo úžasné ráno. Ešte teraz keď píšem tieto riadky a spomeniem si na to ráno, tak mám úsmev na perách.

PS: Energia mi vydržala až do neskorého večera. Presne tak ako som o ňu požiadal.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
4
Poslať správu
Baví ma život a všetko čo s ním súvisí.

Chceš vedieť, keď slavio.moc pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.