Poker.Láska.Boh. - Kniha

Ahojte, volám sa Dodo a prakticky od strednej školy sa živím hraním online pokrom. Už pár dní je vonku moja prvá kniha - Poker Láska Boh. Mojich tridsať rokov vrcholov a pádov.

Ukážka z knihy

Dalo by sa povedať, že celé detstvo som prežil v typických slovenských podmienkach. V ničom som extra nevynikal, akurát som patril k tým živším deťom, ktoré občas vyrobili nejaký prúser. Vyštudoval som len priemernú školu a moje výsledky v nej patrili určite k tým podpriemerným. Človek by si pomyslel, že je to ideálny základ na typický “nuda” život, ktorý prežíva veľa ľudí na tejto planéte. Lenže v mojom živote nastali zaujímavé okolnosti, ktoré mi doň priniesli priam neuveriteľnú dynamiku a veľa zaujímavých zvratov.

Táto kniha je o mnohých úletoch a následných voľných pádoch, kedy sa rútim strmhlav smerom k zemi, alebo ako sa hovorí späť do reality, kde je život častokrát iný, ako by sme všetci chceli. Ale na pozadí všetkého sa aj tak odohráva príbeh, ktorého základom je to najkrajšie, čo na tomto svete existuje. Je to láska. Nie je dôležité, či bola opätovaná, alebo nie. Pretože tá energia jednoducho aj tak vznikla a je tu.

Myslím, že každý má právo byť šťastný, milovaný a žiť život podľa svojich túžob. Myslím, že každý, kto dokáže ísť za svojím šťastím, prijímať, aj dávať, je na najlepšej ceste za naplnením svojho životného poslania. Tá cesta je častokrát posiata množstvom prekážok, ale je len na nás, či dokážeme nájsť v sebe tú silu, na to, aby sme všetky prekážky zdolali na ceste za vytúženým cieľom. Jasne, že dokážeme. Inak by sme tu neboli.

V nasledujúcich riadkoch sa dočítate aj to, ako sa dajú zarobiť peniaze bez toho, aby človek chodil do práce. Možno je tá predstava naozaj veľmi lákavá. Len tak sa ráno zobudiť a nemať prakticky žiadne povinnosti. Krásne pondelky bez akýchkoľvek starostí. Žiadne telefonáty, ani nevybavené maily. Lenže žiť bezstarostný život, len tak sa flákať, alebo cestovať po celom svete prestane čoskoro dávať zmysel, ak nenájdete svoju životnú lásku...

Všetci sme pravdepodobne odkázaní na to, aby sme milovali a mohli byť milovaní. Bez ohľadu na majetkové pomery, telesnú dispozíciu, rasu, svetonázor… Preto prajem každému, kto drží v ruke túto knihu, aby zahodil svoj hnev, predsudky, EGO, aj obavy zo zlyhania a s úsmevom na tvári vykročil za tým, po čom naozaj túži.

Text vydavateľa:

Autor vám v tejto knihe poodhalí jeho skutočný životný príbeh. Ocitnete sa tak vo svete mladého pokrového hráča, ktorý žije bezstarostným životom plným žúrok, cestovania a voľných dní bez akýchkoľvek povinností.

Naoko ideálny život mu však narušia tragické udalosti v jeho rodine, na základe ktorých si začne uvedomovať skutočné hodnoty a postupne sa odpútava od povrchného materialistického sveta. Jeho rebríček hodnôt sa vďaka tomu úplne zmení a do popredia sa dostáva cesta za hľadaním vnútornej rovnováhy, zmyslu života a životnej lásky.

#Myslím si, že sa jedná o zaujímavé čítanie najmä pre mladých ľudí. Budem rád za akúkoľvek spätnú väzbu.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu

Chceš vedieť, keď jozef.otto pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.