Možno nevieš, že...

18+
CITLIVÝ OBSAH
Článok môže obsahovať:
produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
sex, nahotu a iný nsfw obsah
násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
MÁM NAD 18 A CHCEM ZOBRAZIŤ OBSAH
Sú veci, ktoré úmyselne zamlčujú !

Tento svet, je ovela prefíkanejší, akoby si človek pomyslel. Už tisíce rokov sa tu - na tejto planéte, koná boj o moc, o prežitie o územie, o potravu, o zdroje, o lepšie výhody, o samice, o príbytky o... atď. atď

Tí,čo získali moc ( a boli to prevažne ušlachtilé naklónované jedince- resp. druh - ktorý sem nainštalovali cudzie civilizácie- cia - ktoho vie či jedna , alebo viac) sa dostali do pozície vodcov, vďaka vedomostiam, ktoré ostatní nemali. Tie vedomosti sa už aj vtedy získavali pomocou priameho učenia, ale tiež telepaticky , alebo v hypnóze a to z Akaše - tj. informačnej autostrády vesmíru.

Teraz neriešme, či sa pôvodné obyvatelstvo (neandrtálci) vyvíjalo tisíce rokov , alebo urobil hneď velký skok - lebo rôzne artefakty nasvedčujú tomu, že im vo vývoji niekto pomohol. Pravdepodobne to boli mimozemšťania, a ten pokus, ktorý začali - ešte stále pokračuje -ale sa veľmi nemiešajú do tohoto vývoja, kedže to nie je ich vecou - aby rozkazovali tomuto druhu ,ktorému pomohli vzniknúť.

Skrátim to! Jednoducho musí sa uznať, že človek homo sepiens - je v podstate učenlivý , ale musí žiť podľa nejakého (česky sa povie "Řádu" ) a ten sa dosahuje ak je nastolená hierarchia tj. Múdrejší sa dostane na piedestál - dostane hodnosť, ako je cisár, alebo Král a pod jeho velením sa pra obyvatelstvo v tom ktorom regióne snažilo, čo najefektívnejšie žiť. Ak nemali dosť svojho obeživa jednoducho si ho násilím, teda silou vzali od susedného osadenstva alebo tlupy, alebo aj iného druhu -klónovaného -dajme tomu čiernemu a začal sa boj o územie, ak tam boli lepšie zdroje potravy, neskôr o pôdu, ktorá sa začala využívať na poľnohospodárstvo.

už je noc..neskoro som sem začal písať svoje myšlienky - už som ustatý -budem pokračovať nabudúce...

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Štefan Számel István pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.