13.2.2020 18:51

Najväčšie slovenské derby sa blíži.

Tešíte sa na toto derby? Ak áno a chcete sa viac o tomto derby dozvedieť? Ste na správnom mieste najdete tu všetko podstatné čo sa tohto derby týka.

Už v nedeľu 16.2.2020 o 14:00 sa uskutočný najväčšie slovenské derby medzi Spartakom Trnava a ŠK Slovanom Bratislava

Čo sa týka histórie viac výhier ŠK Slovan Bratislava

Pome sa ale pozrieť na zimné zmeny v kádroch:

Začneme domácim Spartakom ktorý urobil dosť zmien v kádri. Zo spartaku odišli Kelemen (hosťovanie v Zlatých Moraviec), Mihálek (hosťovanie v Pohroní), Yilmaz, Halilovič (Boluspor), Lovat (Slovan), Diogo (Estoril), Bolek (Karviná), Oršula (Dinamo Tbilisi), Mesík (Nordsjealand), Dangubič (Chindia) a prišli Izuchukwu (Nest-Sotra), Pereira (Omonia Nikózia), Krč (Senica), Moenza (Dalkurd), Bamidele (Nigéria), Vukojevič (Norrby), Tzandaris (Panathinaikos), Orlandič (Sukhothai), Yao (Paide)

Keď sme si povedali o zmenách v kádri domácich tak pome na hosťov z Bratislavy. Zo slovana odišli Šporar (Sporting) a Guzmics a prišli Ožbolt (Lokomotiv Plovdiv), Lovat (Spartak Trnava), Mustafič (Sarajevo) a Henty

Ak nemôžte prísť na štadión tak zápas sa dá pozerať aj v televízií na Orange šport.

Alebo ak chcete ísť na futbal ale nemáte ešte lístky tak objednávajte na: https://cityarena.maxiticket.sk

Ak si fanúšik jedného alebo druhého tímu alebo nestranný fanúšik užime si tento zápas a nech vyhrá ten lepší. ŠPORTU ZDAR!

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Ahojte Som Dominik Vo voľnom čase rád čítam knihy alebo píšem články a našiel som Refresher povedal som si že prečo nevyužiť tejto stránky ktorá ponúka pridávanie článkov zadarmo budem rád ak si prečítate hociktorý článok

Chceš vedieť, keď Domo Eleven pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.