Dávam ti svoje srdce. Navždy.

Je nám potešením podeliť sa s Vami o jeden čarovný spoločný projekt, vytvorený v spolupráci s tými najlepšími dodávateľmi pôsobiacimi vo svadobnej oblasti.

Aby sme Vám čo najlepšie priblížili prácu nás všetkých, rozhodli sme sa vytvoriť fiktívny príbeh lásky, ktorý sme celý nafotili u nás vo Villa Bork.

Náš Villa Bork je menší kaštieľ, postavený v rokoch 1814-1815 Jánom Ugronovičom. Dnes je súčasťou príbehov o láske, radosti a šťastí. Spája v sebe krásu dedičstva našich predkov, útulnosť priestorov a čaro pôvodného anglického parku. Ideálnym miestom na romantickú svadbu v súkromí.

Nevesta Terezka Turzová mala na sebe model značky Tina Valerdi, krásne a dokonalé v každom detaile. Tylová sukňa, čipka a otvorený chrbát – nádherné šaty pre modernú, romantickú a tak trošku zasnenú nevestu. Tieto prekrásne šaty Tina Valerdi z ich aktuálnej kolekcie 2019 nájdete v salóne Carmen v Púchove.

O vlásky a make-up sa postarala Dominika Kulich  – zvolila romantické a zároveň nežné vlny, dotyk zlatých tieňov na viečkach v kombinácii s výraznejším, ale nie vyzývavým rúžom ako celok pôsobil krásne a žiarivo v interiéri aj v exteriéri. Ženícha Mateja na tento účel obliekol pánsky stylista Roman Husárik z Pánskej módy v Trenčíne a jeho výberom opäť nesklamal.  Postaral sa o všetky detaily tak, aby sa ženích cítil pohodlne po celý deň.

Pri výzdobe sme šli tematicky do obdobia jesene, ale i prostredia, kombinácia bordovej a zlatej v kytici, v dekoráciach a  v rovnakom štýle bola zladená aj svadobná torta s karamelovou plnkou a ovocím, ktorú nám pri tejto príležitosti upiekla Romanka z Princess Cakes v Trenčíne, ktorá sa špecializuje na svadobné torty a moderné dezerty.

A o všetky nádherné fotky sa postaral svadobný fotograf Lukáš Pastorek, ktorému patrí moje uznanie, vďaka jeho šikovnosti a talentu, a zachytenej emócii tento deň zažívame raz a znova a verím, že sa čarovná atmosféra prenesie aj na Vás.

Všetkým zúčastneným patrí moje úprimné ĎAKUJEM za jeden krásny, spoločne prežitý deň v našom kaštieli. Bolo mi potešením s Vami spolupracovať.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu
Villa Bork je romantický a útulný kaštieľ, obklopený pôvodným anglickým parkom. Luxusné priestory kaštieľa i pokojné prostredie parku sú ideálnym miestom pre všetky svadby s priateľským a osobitým prístupom. Vo Villa Bork na Vás čaká tím nadšených ľudí, ktorí sa s láskou starajú o okúzľujúce priestory, pohodlie svojich hostí a realizáciu ich výnimočných udalostí.

Chceš vedieť, keď Kaštieľ Villa Bork pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.