Podpora

Najlepši priateľ

Som vďačný zato že som spoznal tak úžasného človeka s tak dobrým srdcom tento človek je pre mna hnaci motor moja motivácia moja morálna podpora pretože ako sa vraví najlepši priateľ cloveka je pes ano je to tak ale tento úžasný človek je niečo podobne dokáže ma vypočuť poradiť pochopiť a viete čo je najlepšie ? To že máte spolu tak veľa spoločného rovnaký osud a som vďačný zato vsetko zato aky je zato ze stal vždy pri mne ja viem že niekedy to nieje možné aby sme boli stále spolu i ked bol by som rad ale aj tak viem že tu je vždy a to je hlavne .

Takých ako je on je veľmi malo čo sa mna týka ja takých nepoznám .

Viem že je to možno zvlstne ale som neskutočne šťastný zato že ho poznám

Ak aj vy máte niekoho podobneho neopúšťajte ho tiež stojte pri ňom a navzájom sa podporujete a jeden pri druhom stojte vážte si to že máte niekoho takého pretože ja som vďačný za každú jednu chvíľu stravenu s nim pretože v tedy mám pocit že niesom tu sam .

Instagram @king.berry.official

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Som mladý uletený chalan ktorý miluje dobrodružstva a bláznivé veci . Milujem vizvy Rad fotim rad motivujem ľudí všetkých kategórii a skúšam ich nasmerovať na správnu cestu Som bláznivý ,zábavný a hlavne úprimný čiže nedávam si servítku pred ústa

Chceš vedieť, keď vancodusan908 pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky
7.11.2017 01:53
Ľudské chyby
28.10.2017 23:54
Sám