COVID-19

Toto nečakal nikto. Ani ja nie. Sh*t can happen.

Na Slovensku dnes pribudlo 11 prípadov nákazy, a ak sa toto číslo bude každých pár hodín zvyšovať, tak máme problém.

Máme štastie že žijeme v sociálnom štáte, ale mali sme smolu že nám vládli nenažrané kur*y, ktoré z vysoka srali na aktívne opatrenia voči podobným situáciám, aké momentálne nastali.

V komunistickej Číne postavili 1000 posteľovú nemocnicu pre nakazených za jeden týždeň a my nevieme, kto je náš minister zdravotníctva.

Pán Boh pomáhaj a ochraňuj pracovníkov štátnej správy a verejných služieb, Jankovská a spol. si zaslúžia karanténu v base a držíme palce Igorovi, bude to mať ťažšie než Radičová.

Nútené prázdniny a pn-ky prospejú každému, ale nemali by trvať dlho. Musíme platiť účty a väčšina z nás si nemôže dovoliť byť dlhšiu dobu bez pravidelného mesačného príjmu.

Čakáme.

Venujme tento čas sebe, rodine, blízkym a hygiene. Vydezinfikujme mhd, verejné priestory a mobily, umývajme si častejšie ruky, zakrývajme si nos a ústa pri kašli a kýchaní, držme si palce a buďme rozumní.

Na odlahčenie spomeniem astronomický Čínsky Nový rok, ktorý sa začal 25. januára 2020, kedy aktívny potkan vystriedal uvoľnené prasa a zaujímavé udalosti tiež pripomína The Saturn Pluto Cyklus.

Milan aka @duchvklietke

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď profesionálny hejter pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.