NIKTO NIE JE NAHRADITEĽNÝ, PRETOŽE SME JEDINEČNÍ

18+
CITLIVÝ OBSAH
Článok môže obsahovať:
produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
sex, nahotu a iný nsfw obsah
násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
MÁM NAD 18 A CHCEM ZOBRAZIŤ OBSAH
z iného sveta :)

„Pozorujte svet okolo seba s rozžiarenými očami, pretože tie najväčšie tajomstvá sa vždy skrývajú na tých najnepravdepodobnejších miestach. Tí, ktorí neveria na zázraky ich nikdy neuvidia.“ (Roald Dahl)

Všetci sme ľudia hľadajúci zmysel života, hľadajúci svoje miesto na tejto zemi. Sme ľudia jedného veľkého sveta s množstvom možností a slobodnou voľbou. Slobodnou voľbou, či hrať svoju najväčšiu hereckú rolu na veľkom javisku, na ktorom musíme stáť. Zložiť si masku z tváre a žiť slobodne s rozžiarenými očami a vnímať svet okolo seba. S maskou či bez, sme ľudia, ktorí máme rovnakú krv, srdce, ktoré bije za náš život. Srdce, ktoré by chcelo žiť slobodne tak ako samo cíti a vie, čo je preň ho najlepšie a plniť si to, po čom túži.

Tým by som chcela povedať, že naozaj absolútne každý z nás je jedinečný na tomto svete. Niekedy mám smutný dojem, že tu, kde žijeme je jedinečnosť podceňovaná ba až ponižovaná, preto sa ani nečudujem, keď vidím toľko hereckých výkonov na jednom javisku. Odcudzovať človeka pre jeho inú životnú cestu, životný plán, pre jeho poslanie a jeho schopnosti je totálny nezmysel. Medzi nami, medzi toľkou rozmanitosťou sa nachádzajú ľudia, ktorí sú iní. Majú dary od Boha, ktoré ich vedú k pomoci a liečeniu ľudí. Sú to výnimoční ľudia, ktorí majú spirituálne a ezoterické schopnosti. Niektorí z nich dokážu vidieť a počuť anjelský svet. Vnímajú krásu v tomto magickom svete a vedia, že anjeli existujú a nachádzajú sa medzi nami, len ich musíme požiadať o pomoc. Vidia a cítia mŕtve duše, dokonca vidia aj temný svet. Ľudia, ktorí majú jasnovidecké schopnosti, venujú sa mágii a liečiteľstvu, ktoré dokáže zmierniť fyzické bolesti a upokojiť myseľ. Títo ľudia sa nachádzajú aj v našich životoch, či v životoch iných. Mnoho z nich tají svoje schopnosti, pretože majú strach, že ich spoločnosť neprijme, budú ich odcudzovať a mať za bláznov. Pravda je, že duchovne vyspelí ľudia vďaka svojmu svetlu a láske sú povolaní slúžiť svetu. Dávajú do toho svoje srdce, ktoré by zachránilo takmer možno celý svet :) Táto pravda by nemala vytvárať zmätok, skôr by mala zjednodušiť vnímanie a pravdu, ktorá je v tejto populácii a na tejto zemi. Viem o čom hovorím, sama vidím a cítim, to čo možno druhému spôsobuje strach a rešpekt. Prešla som si naozaj ťažkým obdobím, kedy som musela pochopiť určité veci v mojom živote. Musela som sa s tým naučiť žiť, dokázať akceptovať seba a prijať svoj zmysel života. Svoje poslanie. Teraz sa cítim sama sebou. Predtým som dlho nevedela, čo mám ísť robiť a cítila som úzkosť a depresie. Bola som stratená. Už viem s čím môžem pracovať a čomu sa chcem venovať. Prijala som to, čoho som sa bála, nespávala som a mala som iracionálny strach zo strachu. Nedokázala som to upratať na miesta v mojej hlave a trvalo to dlho, kým som to ako tak upratala. Je neuveriteľné, že človek, ktorý má problém so zrakom začne intenzívne vidieť a počuť mŕtve duše, vidieť anjelský svet a bohužiaľ aj temný svet. Muselo prejsť veľa času, aby som sa s tým dokázala vysporiadať a pracovať na tom. Bez pomoci a podpory mojich blízkych ľudí by som to určite nedokázala. Ak by ste chceli byť v tých chvíľach v mojej hlave, neodporúčala by som to, pretože by sa mohlo stať, že by ste sa zbláznili. Vyhľadala som spirituálnu pomoc, ktorá mi aj pomohla a utlmila nával, ktorý vzbudzoval rešpekt a neskutočný strach. Teraz po nejakom čase, môžem s veľkým úsmevom a srdcom povedať, že som tu a som šťastná! Prijala som samú seba so svojim darom. Hlavne na sebe stále pracujem a rozvíjam sa po duchovnej stránke, pretože CHCEM!

Týmto blogom by som chcela odkázať, aby sa človek vnímal ako jedinečná bytosť, ktorá sa neodcudzuje a neponižuje jej inakosť. Vnímajte svet okolo seba, krásu, ktorá nás obklopuje a verte na zázraky. Život je plný zázrakov. Dovoľte si aspoň na chvíľku veriť a zistite, že zázraky existujú. Od toho okamihu bude váš celý život obklopený magickými zázrakmi a vy budete žiariť svetlom a láskou. TAK NECH SA TAK STANE :)!

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
11
Poslať správu
Bola som žena, ktorá hľadala svoj zmysel života. Bola som žena, ktorá hľadala šťastie. Teraz som žena, ktorá je šťastná lebo našla svoj zmyysel života. :))

Chceš vedieť, keď Eda Kolins pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.