27.11.2020 10:26

Tričko s potlačou – hodí sa naozaj na každú príležitosť?

Móda sa mení doslova mihnutím jedného oka. Čo bolo v móde včera, dnes už neplatí. Napriek tomu však nájdeme zopár kúskov, ktoré z módy nevyjdú zrejme nikdy.

Bezpochyby medzi ne môžeme zaradiť aj nestarnúcu klasiku, akou je tričko. Nechajte sa inšpirovať, na aký spôsob ho nosiť a ako ho správne zladiť.

Do práce, do školy aj do mesta

O tom, že sa tričko vďaka svojej pohodlnosti hodí na každodenné nosenie niet žiadnych pochýb. Ak si naše pracovné či školské prostredie nevyžaduje príliš oficiálne oblečenie, potom je skvelou voľbou voliť jednoduchý, no nie nezaujímavý outfit. Určite však myslite na to, že potlač na tričko treba vždy správne zvoliť. Nie všetky motívy a nápisy sú vhodné do spoločnosti.

Nemusíte smútiť ani v prípade, že je vo vašej práci nutné dodržiavať dress-code. Dnes je veľmi populárnou záležitosťou obliecť si k dámskemu kostýmu alebo pod elegantné jednofarebné sako, namiesto košele či blúzky, tričko. Ak zvolíte jemnú potlač či úsmevný nápis, dozaista tým nič nepokazíte, ale dokonca potešíte vašich kolegov. Ukážte svojmu okoliu, že formálnosť neznamená len strohé a nudné línie.

Na rande, do mesta či na prechádzku nočnými ulicami je tričko ako stvorené. Ak ste romantická duša, siahnite po krátkej rifľovej či dlhej skladanej sukni a dolaďte ju tričkom s nápisom či  jemným motívom. Pre milovníčky pánskeho štýlu vrele odporúčame kombinovať printové tričká s nohavicami s vysokým pásom a pánskym oversize sakom. Ak ste divoká, nespútaná duša, vyberte si tričko s výraznou potlačou a doplniť ho môžete kvalitnými džínsami, károvanou košeľou a koženou bundou.

Naučte sa ako svoj outfit odprezentovať

Určite ani vašim ušiam neuniklo, že nie je dôležité čo nosíte, ale ako to nosíte. Ide v skutočnosti o to, že váš outfit musíte vedieť predať a naučiť sa vyjadriť samú seba.

Či už ste si vybrali vtipné tričko s obľúbenou hláškou, rebelským motívom alebo zvodným nápisom, je dôležité, aby ste s ním boli stotožnení a ukázali svoje sebavedomie.

Tričko si môžete nedbalo zakasať alebo na jednej strane spraviť uzol, ktorý poodhalí kúsok vašej pokožky. Nezabudnite ani na skutočnosť, že celkový outfit dotvárajú aj vhodne zvolené doplnky, ktoré však kombinujte s mierou.

Zdroj náhľadového obrázka:

Viktoria Minkova / Shutterstock.com

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Martin Pružný pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.