18.2.2021 13:11

Kvalitný spánok ako liek

Stále hľadáme možnosti ako správne zrelaxovať alebo si oddýchnuť aby sme zvládali každodennú pracovnú záťaž. Riešenie je veľmi jednoduché!

Pokojný spánok je nevyhnutný pre našu fyzickú a duševnú regeneráciu.100% nášho duševného a viac ako 80% nášho fyzického zdravia súvisí práve s dobrým spánkom. Pričom podľa posledných štúdií až 70% ľudí sa sťažuje na problémy so spánkom, alebo so zaspávaním.

Ľudia trávia tretinu svojho života v posteli. Regenerujeme a zotavujeme sa v spánku. Aby bolo možné zdravé ležanie a zdravý spánok, je dôležité mať pohodlný matrac, príjemný dizajn spánkového priestoru a kvalitnú hygienu spánku. matraca, sa noc mení na deň a kvalita života rýchlo klesá. Vznikajú tak spánkové deficity, ortopedické a zdravotné problémy. Náš výkon je obmedzený a dôležitá regenerácia nemôže prebehnúť.

Ľudia trávia tretinu svojho života v posteli. Regenerujeme a zotavujeme sa v spánku. Aby bolo možné zdravé ležanie a zdravý spánok, je dôležité mať pohodlný matrac, príjemný dizajn spánkového priestoru a kvalitnú hygienu spánku.

zdroj: www.fmf-matrace.sk

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Poslať správu

Chceš vedieť, keď FMFmatrace pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.