29.6.2021 08:37

SEO analýza zadarmo

Online podnikanie zažíva už niekoľko rokov pravidelný medziročný nárast a po minulom roku sa ešte zvýšil počet ľudí, ktorí začali využívať nakupovanie v internetových obchodoch.

Webová stránka však slúži podnikateľom aj na iné propagačné alebo informatívne účely, ktorých cieľom je vždy zvýšenie pozornosti o danom podnikaní a rast počtu nakupujúcich, ktorý je v súlade so zvolenou biznis stratégiou a požadovaným finančným ziskom. Ak vašu webovú nenavštevuje dostatočný počet ľudí podľa vášho priania, je vysoko pravdepodobné, že váš web nie je v poriadku a treba ho opraviť. Za týmto účelom slúži SEO analýza, ktorá je u nás zadarmo a v praxi už pomohla mnohým užívateľom.

SEO analýza a SEO audit

Keď chceme čokoľvek zlepšiť, najprv musíme pochopiť, čo je na tejto veci zlé a prečo nefunguje tak, ako by mala. Rovnaký postup uplatňujeme aj pri riešením problémov s funkčnosťou webovej stránky. Prvým a kľúčovým krokom na tejto ceste je SEO analýza alebo SEO audit, ktorý otvára bránu k efektívnej optimalizácii webu. SEO analýza nám však pomáha aj v mnohých ďalších ohľadoch, pretože vďaka nej dokážeme lepšie pochopiť nielen našu webovú stránku, ale aj jej konkurenciu a fungovanie celého odvetvia, v ktorom pôsobíme.

Úspech našej webovej stránky je naším úspechom

Celý proces optimalizácie webu však nemá za cieľ len zlepšenie jeho funkčnosti. SEO optimalizácia vám pomôže v celkovom napredovaní vášho podnikania, na konci ktorého sú spokojní zákazníci, želané finančné výsledky a naplnené podnikateľské vízie. SEO analýza vám pomôže uistiť sa, že obsah vášho webu vyhovuje potrebám internetových vyhľadávačov. Mnohí majitelia web stránok sú presvedčení o tom, že ich web je v poriadku a takéto služby nepotrebujú. Po realizácii SEO analýzy sú však prekvapení, koľko vecí je potrebných na ich stránke opraviť.

SEO analýza je u nás zadarmo, pričom v rámci tohto procesu kontrolujeme napríklad nasledovné faktory:

· správne indexovanie stránky,

· chybné presmerovania,

· chybné odkazy,

· neexistujúce obrázky a prázdne ALT texty,

· prázdne a duplicitné title a description,

· mnohé ďalšie funkcie.

Navštívte našu webovú stránku a urobte si SEO analýzu vášho webu zadarmo.

Zdroj obrázkov: pexels.com, unsplash.com

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď fadam pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.