24.8.2021 15:12

Výroba betónových prefabrikátov a formy pre obrubníky

Výroba betónových prefabrikátov je oblasťou, ktorá si vyžaduje presnosť, precíznosť, spoľahlivosť a efektivitu vyrábaných produktov.

V spolupráci s viacerými európskymi odborníkmi sme počas našej korporátnej histórie vybrali tie najkvalitnejšie materiály s najlepšími vlastnosťami, pričom trvácnosť našich produktov zvyšujeme aj procesom tepelného spracovania – nitridácie a cementovania. Výroba betónových prefabrikátov a foriem pre obrubníky patria k jednej z činností nášej spoločnosti.

Betónové prefabrikáty a inovácie

Vývoj v oblasti kvality sa nezastavil ani v sektore, kde sa vyrábajú betónové prefabrikáty a formy pre obrubníky. S cieľom dosiahnuť čo najefektívnejšie hospodárenie vyrábame betónové tvárnice, ktoré sú montované. Vďaka tomuto typu konštrukčného riešenia môžeme jednotlivé celky a časti bez problémov demontovať a v prípade potreby vymeniť. Individuálny prístup ku každému zákazníkovi je pre nás základom každého obchodu a ku každej zákazke najprv vykonávame potrebnú analýzu a spoločne konzultujeme najoptimálnejšie riešenie.

 

Formy pre obrubníky na mieru

Dlhoročné skúsenosti sú dôležité pre akúkoľvek prácu a ani pri tých najkvalitnejších produktoch sa netreba zastaviť. Vývoj v oblasti kvality, trvácnosti alebo odolnosti materiálov neustále napreduje a ani naša spoločnosť v tomto smere nestojí na jednom mieste. Radi experimentujeme a nebojíme sa uviesť do života užitočné inovácie. Naše betónové prefabrikáty a formy pre obrubníky sú tu pre vás už takmer 30 rokov a veríme, že ešte dlho tu budú. Všetkým našim zákazníkom ďakujeme za prejavenú dôveru a tešíme sa na spoluprácu s vami!

Zdroj: jona-technology.com, pixabay.com

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď fadam pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.