6.9.2021 14:58

Chystáte sa stavať nový dom alebo rekonštruovať starý? Vieme, kde nájdete to, čo hľadáte!

Postaviť si kvalitný dom za dostupnú cenu a ešte k tomu aj lacno, to je prirodzenou túžbou mnohých ľudí. Stále obľúbenejšie sú tzv. rodinné domy na kľúč, ktoré sú často tou najdostupnejšou možnosťou.

Ide to však aj pri starších domoch, kedy si môžete vybrať rekonštrukciu na kľúč od jediného dodávateľa. Aké sú výhody týchto riešení „na kľúč“ a kde nájsť toho správneho dodávateľa? 

Hľadáte rodinný dom na kľúč? 

Stavba rodinného domu neznamená, že si musíte na najbližší rok alebo dva zrušiť akékoľvek aktivity a obmedziť svoj osobný život. Tento spôsob stavby je stále dostupnejší a rovnako je stále dostupných aj viac možností výstavby. Na kľúč je možné postaviť dom z akýchkoľvek materiálov od tehly, tvárnic až po drevostavby či rôzne montované systémy. 

Zásadnou výhodou stavby rodinného domu na kľúč je relatívna rýchlosť výstavby a váš ušetrený čas. Nemusíte si jednotlivo zháňať remeselníkov ani manažovať jednotlivé stavebné úkony. V princípe platí, že súčasťou stavby domu na kľúč by malo byť všetko od stavebného inžinieringu, cez výkopové práce, hrubú stavbu až po finálnu úpravu interiéru a bezprostredného okolia domu. 

Keďže v prípade stavby na kľúč ide o komplex činností, je veľmi dôležité vybrať si spoľahlivého dodávateľa, akým je napríklad Staupra s dlhoročnými skúsenosťami. 

Rekonštrukcie domov a bytov na kľúč

Okrem samotnej výstavby je možné riešiť „na kľúč“ aj rekonštrukciu bytu či domu. Aj v tomto prípade platia vyššie spomenuté výhody – celú rekonštrukciu necháte na jedného dodávateľa, ktorý sa postará o koordináciu všetkých činností. Vy už potom iba „prídete do hotového“. Zvlášť si treba dať pozor na stanovenie celkového rozpočtu, aby vás na záver nečakalo nepríjemné prekvapenie. Pri výbere toho správneho dodávateľa sa však budete môcť spoľahnúť nielen na vopred dohodnutú cenu za vykonané práce, ale aj na dodržanie stanovených termínov. 

Nech už plánujete akokoľvek veľké stavebné úpravy či hľadáte spoľahlivého partnera pre rekonštrukciu, navštívte New Living Center. Pod jednou strechou tu nájdete nielen desiatky showroomov popredných dodávateľov stavebných materiálov, ale aj spoločnosti venujúce sa stavebným prácam so všetkým, čo s nimi súvisí. 

Zdroj obrázkov: newlivingcenter.sk, pixabay.com

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď fadam pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.