20.9.2021 14:46

Priemyselné stroje plnia sny každý deň a takto im v tom pomáhame

Iba málokto prechováva emócie k výrobným strojom a rôznym priemyselným zariadeniam.

Pritom neraz práve táto technika umožňuje vzniknúť veciam každodennej spotreby, stavebným materiálom a ďalším nevyhnutnostiam, ktorými si plníme menšie či väčšie sny. Nahliadnite do „našej kuchyne“ a zistite, ako pomáhame udržiavať priemyselné stroje v prevádzke.

Dávame betónu ten správny tvar

Pozrite sa na betón z inej perspektívy, zďaleka totiž nejde iba o sivé kvádre či panely. Len ťažko by ste hľadali tak pevný, trvácny a zároveň dobre prispôsobiteľný materiál, akým je práve betón. Dá sa vyrobiť v mnohých podobách a aby sa tak stalo, je dôležité nielen správne zloženie, ale aj kvalitný vibrolis. V spoločnosti JONA vyrábame formy pre vibrolisy a pre liaty betón, ktorý tomuto obľúbenému stavebnému materiálu dodá ten správny tvar. Vyrobiť špičkové betónové dlaždice rôznych farieb a tvarov tak nie je problém aj vďaka nám.  

Výroba a úpravy priemyselných strojov

V mnohých segmentoch to dnes bez automatizácie jednoducho nejde. Spolu s ňou sú kladené stále väčšie nároky aj na presnosť. Vyrábame a upravujeme stroje pre každého, komu záleží na precíznosti vyhotovenia a vysokej spoľahlivosti. Potrebujete vyrobiť funkčný prototyp alebo už rozbiehate sériovú výrobu? Potrebujete dostavať alebo zrenovovať starý vibrolis? Naši odborníci v JONA sa o všetko postarajú.  

CNC obrábanie – keď stroj potrebuje chytiť druhý dych

Často sa stáva, že dôjde k vyradeniu stroja vo výrobe len z dôvodu nedostupnosti náhradných dielov. Máme riešenie pre každého, kto sa chce tejto situácii vyhnúť. Využite našu sériovú, ale aj kusovú výrobu náhradných dielov podľa presných špecifikácií na moderných CNC strojoch. Vo všetkom čo robíme, vyznávame inovatívny prístup a postaráme sa o to, že dodáme vášmu stroju druhý dych. Vyhnete sa tak vyradeniu či neefektívnym prestojom vo výrobe. 

Netreba zabúdať, že výrobné stroje si vyžadujú pozornosť a dôslednú starostlivosť. Iba tak od nich môžete očakávať spoľahlivú a efektívnu prevádzku. 

Zdroj obrázkov: jona-technology.sk

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď fadam pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.