22.10.2021 10:09

S chytrým softvérom máte aj faktúry online

Podnikanie je súborom mnohých súvisiacich činností, ktoré spoločne vytvárajú jeden harmonický celok.

Pri podnikaní nám pomáhajú zefektívňovať procesy mnohé skvelé nástroje a jedným z nich je aj CRM softvér s viacerými chytrými funkciami. V súčasnosti sa menia nielen naše pracovné návyky, ale aj celá korporátna kultúra a mnohí z nás stále častejšie vybavujú svoje pracovné záležitosti mimo bežných pracovných priestorov. S praktickým CRM systémom tak máte faktúry online všade tam, kde nám funguje internetové pripojenie a môžete vybavovať objednávky, cenové ponuky, dodacie listy a vystavovať faktúry prostredníctvom mobilných technológií.

Implementácia faktúr so systémom CRM

Faktúry online so systémom CRM sú v profesionálnom dizajne. Tento nevyhnutný daňový doklad obsahuje všetky zákonom ustanovené náležitosti. Takto vystavená faktúra je vždy prehľadná, obsahuje firemné logo a naskenovaný podpis vystavovateľa, pričom doklad možno vyhotoviť vo viacerých svetových jazykoch. Na toto všetko potrebujeme len pár jednoduchých klikov a faktúra s profesionálnym dizajnom je za pár minút hotová. Výhodou uvedeného postupu je však nielen jeho rýchlosť a flexibilita, ale aj skutočnosť, že za fakturáciu už nemusíte platiť ďalšie poplatky. 

Faktúry online na jednom mieste

Každý, kto podniká, je povinný dodržiavať zákonom uložené povinnosti súvisiace s fakturáciou a pre prípad kontroly musia byť všetky faktúry správne označené, obsahovať zákonom predpísané údaje a musia byť rýchlo aj dohľadateľné. Vďaka chytrému systému CRM máte faktúry prístupné online a uložené na jednom mieste, kde sú dostupné pre všetkých, ktorí k nim potrebujú prístup vrátane majiteľov firmy a ich zamestnancov. 

CRM systémy sú od svojho vzniku vyhľadávané korporátne nástroje najmä pre množstvo chytrých funkcií, vďaka ktorým pomáhajú sprehľadňovať a automatizovať pracovné procesy a postupy. Tie šetria vlastníkom firiem a ich pracovníkom množstvo času a umožňujú prácu na diaľku s prístupom ku všetkým strategickým údajom a dátam na jednom mieste. Čas, ktorý pritom získame, tak môžeme venovať iným činnostiam, rozvoju podnikania či relaxu, pretože vo všetkom musí byť potrebná rovnováha. 

Zdroj: freepik.com, flowii.com

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď fadam pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.