22.10.2021 11:13

Predaj Jaguar a Land Rover k vašim službám aj v Bratislave

Automobily Jaguar a Land Rover sú symbolom moderného dizajnu a špičkových technológií, ktoré dopĺňa pohotový výkon.

Spoločnosť T.O.P. AUTO PREMIUM ponúka na predaj Jaguar a Land Rover, ktoré naplnia očakávania aj tých najväčších priaznivcov luxusných športových vozidiel. Na začiatku celého príbehu stojí vysoký štandard, ktorý sa premieta do celého výrobného procesu a snaha spoločnosti o zabezpečnie udržateľnosti. Už v neďalekej budúcnosti si tak budeme môcť vychutnať Jaguar a Land Rover aj ako dizajnové elektromobily. 

Predaj Jaguar

Automobilka sa zaoberá výrobou a predajom vozidiel už od roku 1935, kedy sa na trhu objavil prvý model s označením Jaguar SS 100. Milovníci veteránov by možno súhlasili aj s tvrdením, že tento sedan dodnes patrí k najkrajším autám predvojnovej éry. Súčasná pozornosť spoločnosti sa však sústredí aj na zabezpečenie udržateľnosti a k viacerým hybridným modelom postupne pribúdajú ďalšie ekologické vozidlá. Ambiciózny plán automobilky je uhlíkovo neutrálna celá výroba v roku 2039, pričom elektromobily značky Jaguar by sme mohli vidieť na cestách niekedy okolo roku 2030. 

Predaj Land Rover 

Modely Land Rover patria medzi ikonické automobily. Sofistikovaný a luxusný dizajn v prípade tejto značky dopĺňa neprehliadnuteľná schopnosť vozidla zdolať akýkoľvek náročný terén a práve vďaka tejto svojej charakteristike sa autá Land Rover stali najžiadanejšími vo svete. Zodpovedný prístup automobilky s ohľadom na šetrenie životného prostredia nájdeme aj pri výrobe týchto modelov, kde sa už v súčasnosti používajú prírodné obnoviteľné zdroje a recyklované plasty. Predaj Land Rover patrí do rúk skúsených profesionálov, ktorí sú tu vždy pre vás pripravení previesť vás celým predajným procesom, na konci ktorého si domov odnesiete svoj vytúžený športiak. 

Podobne, ako je to v prípade Jaguaru, aj Land Rover bude na trhu dostupný s elektrickým pohonom, prvý prototyp by sa pritom mohol dostať na cesty už v roku 2024. Pre zaujímavosť možno ešte uviesť, že prvý Land Rover bol verejnosti predstavený v roku 1948 na autosalóne v Amsterdame a odvtedy automobilka vyrobila tisícky týchto obľúbených vozidiel, pričom v roku 1959 dosiahla úctyhodnú métu v podobe štvrť milióna vyrobených vozidiel. 

Zdroj: topautopremium.sk

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu

Chceš vedieť, keď fadam pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.