7.1.2022 15:05

Elektroprevodovka je silným pomocníkom aj v potravinárskom priemysle

Elektrická prevodovka je výkonným pomocníkom v potravinárskom priemysle. Spracovanie mäsa sa musí vykonávať rýchlo a dobre.

Elektroprevodovka to dokáže dobre tým, že mäso rozoberie na malé kúsky. Povieme vám o tom, čo robí a ako ju používať.

Môžete si vybrať, či si mlynček na mäso postavíte, alebo si k nemu kúpite určitý typ motora. Existujú rôzne typy motorov, takže si môžete vybrať ten, ktorý vám vyhovuje.

Elektroprevodovku na mlynček na mäso je možné rôzne kombinovať

Elektrickú prevodovku pre mlynček na mäso možno kombinovať rôznymi spôsobmi. Môžete si vybrať medzi čelnou a šnekovou prevodovkou v závislosti od toho, aký chcete mať výkon. Šneková prevodovka je cenovo dostupnejšia, ale nie je taká dobrá pre bočný výkon. Je lepšia, ak chcete robiť menej náročné aplikácie. Pre priemyselné aplikácie sa často uprednostňujú čelné prevodovky.

V pohonných súpravách pre mlynčeky na mäso sme ich vyrobili tak, aby mohli pracovať s jednofázovým aj trojfázovým napájaním. Ak teda potrebujete pohonnú súpravu, bude fungovať s trojfázovým aj s dvojfázovým napájaním. Okrem toho, elektrická prevodovka je vždy spárovaná s elektromotorom, aby dobre fungovala. Môže byť tichý a spoľahlivý bez potreby špeciálnej údržby.

Pre aký typ mlynčeka na mäso potrebujete pohonnú súpravu? Máme pohony pre malé mlynčeky alebo veľké mlynčeky, ktoré sú dostatočne výkonné. Náš tím vám rád pomôže nájsť ten správny.

Zdroj: elektromotory-prevodovky.sk

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď fadam pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.