Zdravie je nová krása: 7 zdravotných tipov, ako vyzerať na rande báječne

Vyzerajte čo najlepšie aj na online zoznamke

Rešpektovanie samého seba a premietanie sa smerom k pozitívnym väzbám určite zvyšuje fyzické a duševné zdravie: naopak, ak si uvedomíte, že vždy máte tendenciu hľadať si typ partnera, ktorý vám spôsobuje utrpenie tým, že prežívate skúsenosti s manipuláciou a opustením. nerobí dobre športovať alebo sa dobre stravovať.

1. Vyzerajte dobre (v prvom rade)

Samozrejme, často sa snažíme vyzerať každý deň čo najlepšie, aby sme boli pre ostatných príťažliví. hlavne ak sme single a chceme si najst partnera. A nie je na tom nič zlé. Bude ešte správnejšie ukázať svoju najlepšiu stránku, či už pri komunikácii online alebo zverejnením svojho profilu na zoznamke. Atraktívna fotografia môže skutočne pritiahnuť viac zhôd, keď chatujete online na naughtydate.com, takže stojí za zváženie, ktorú stránku seba ukázať, aby ste našli partnera, ktorý zodpovedá vašim preferenciám. Pamätajte však, že hlavné je, že sa máte radi. Dodáva pocit dôvery, zvyšuje sebavedomie, uvoľňuje a podporuje zoznámenie.

2. Hľadajte zdravý vzťah

Čo sa týka vášho rande, je veľmi rozdielne čeliť mu uvoľneným a vedomým prístupom alebo ho prežívať s mukami, pochybnosťami či strachom.

Vo všetkých oblastiach života, a najmä v láske, je dôležité vedieť, čo si zaslúžite, a urobiť, čo môžete, aby ste to dosiahli, bez toho, aby ste museli vyjednávať o svojom šťastí: zdravý vzťah je puto, ktoré zahŕňa predovšetkým lásku a potom vzájomnú dôvera a podpora, zdieľanie šťastných i smutných chvíľ, túžba kráčať spolu. Vyhnite sa narcisom a manipulátorom, ako je mor a sústreďte sa na budovanie zdravých vzťahov.

3. Urobte si detoxikáciu tváre a tela

So zmenou ročného obdobia každá žena pociťuje potrebu obnoviť sa, „prečistiť“ svoje telo do hĺbky. Toto je absolútne najlepší čas začať s detoxom. Výhody sa prejavia predovšetkým na vás, keď sa vaše zdravie a energia zvýši, a na vašej pokožke, ktorá bude jasnejšia a tým aj atraktívnejšia. Ak máte pred termínom dostatok času, pripraviť sa s detoxom čo i len 4-5 dní je to najlepšie, čo môžete urobiť: počas osudného večera budete nepochybne vyzerať krajšie, žiarivejšie a ešte uvoľnenejšie. Čo treba zvážiť pri detoxikácii? Samozrejme, aby bola operácia účinná, musí sa týkať tváre aj tela, preto masky a krémy (aj svojpomocne) musia byť nevyhnutne vyvážené správnou detoxikačnou stravou.

4. Jedzte a pite zdravo

Toto by malo byť pravidlom života každého z nás. Zdravé stravovanie neslúži, ako sa mnohí domnievajú, na udržiavanie línie: na svete sú šťastlivci, ktorí si napriek tomu, že každý deň jedia nezdravé jedlo, udržujú štíhlu postavu. Mastné jedlá a sladené nápoje však nemajú vplyv len na boky, ale najmä na pokožku, vlasy a energiu.

Ak sa zle stravujete, nepijete dostatok vody alebo nadmerne holdujete alkoholu, bez ohľadu na vašu váhu budete mať sklony k kožným škvrnám, celulitíde, zníženej energii a dokonca aj libidu, opuchom a zdravotným problémom, ak ste bez lekárskeho predpisu. Zdravé stravovanie je v skutočnosti prvým preventívnym nástrojom proti mnohým chorobám. Zdravé stravovanie nás robí krajšími, energickejšími a šťastnejšími, a teda aj príťažlivejšími.

5. Zlepšite sa športom

Šport zlepšuje celkové zdravie človeka tým, že ovplyvňuje jeho silu a vytrvalosť, ale je tiež skvelým nástrojom na zlepšenie nálady a dokonca aj sexuality. Na to je naozaj dôležité venovať pár hodín športu týždenne sebe samému – a to nielen s ohľadom na rande. Šport je pre mnohých tiež vášňou, a tak sa môže premeniť na dobrú príležitosť na zdravé rande alebo vám poskytnúť príjemný koníček, o ktorý sa môžete podeliť so svojou polovičkou. Medzi množstvom existujúcich disciplín, indoorových či outdoorových, single či teamov, určite nájdete šport, ktorý nie je povinnosťou, ale príjemnou zábavou.

6. Doprajte si dostatok spánku každý deň

Kvalitný spánok správnej dĺžky je pre zdravie nevyhnutný – ovplyvňuje však aj krásu tváre. Dobre sa vyspať znamená bojovať proti tmavým kruhom, vakom, žilám jedným ťahom, zlepšiť náladu, chuť do jedla, metabolizmus. Pre dospelých je dĺžka spánku 7-9 hodín to, čo WHO označuje ako ideálne na udržanie zdravého života. Na druhej strane príliš veľa alebo príliš málo spánku sa považuje za rizikový faktor rôznych ochorení a chorôb.

7. Čo najviac sa vyhýbajte stresu

Stres, ako sa už dostatočne preukázalo, má veľmi negatívne účinky na zdravie. V súčasnosti je takmer nemožné vyhnúť sa tomu: žiť každý deň v kontakte s úzkosťou je normou pre milióny ľudí. Ale je len na vás, aby ste zabránili tomu, aby sa stres stal hlavným hrdinom vášho života. Vyhýbať sa stresu vo vzťahu znamená predovšetkým stanoviť si pravidlá, ako napríklad neísť spať bez toho, aby ste sa predtým zmierili, a postarať sa o udržiavanie neustáleho dialógu zmierňovaním konfliktov v zárodku.

Záverečné slová

Tieto tipy, ktoré poskytujú odborníci na zdravie z celého sveta, sú dôležité pre udržanie psychofyzickej rovnováhy, ale ako sme videli, robia vás atraktívnejšími pre potenciálnych partnerov. Preto odporúčam: ak chcete nájsť lásku, začnite starostlivosťou o seba!

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Robert Burkley pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.