23.2.2022 15:25

Fred Hechinger bude majstrom prevlekov

Kto ďalší si zahrá v komixáku Kraven The Hunter?

Obsadenie komixáku Kraven The Hunter sa začína rozrastať. Film bude ďalším kúsočkom Spidy vesmíru od štúdia Sony, ktorý doteraz obsahuje dve časti Venoma a tento rok sa rozšíri s dlho odkladaným Morbiusom. Hlavnú úlohu Kravena si zahrá Aaron Taylor-Johnson, pred pár dňami sa do obsadenia pridal Russell Crowe a podľa najnovších správ vo filme uvidíme aj mladého herca Freda Hechingera.

Fred síce svoju kariéru zatiaľ len rozbieha, no už teraz sme ho mohli vidieť v zopár zaujímavých projektoch, kde dokázal svoj talent. Minulý rok si zahral jednu z hlavných postáv v hororovej trilógií Fear Street, taktiež sa objavil v seriáloch ako The White Lotus, či v novinke Pam & Tommy. Kraven The Hunter znie teda ako ďalší zaujímaví projekt, ktorý by mohol herca v kariére len a len posunúť. Fred by si mal v komixáku zahrať postavu menom Chameleon, tá mala na papiery svoj debut už v 60.rokoch minulého storočia. Objavila sa aj v populárnom animáku Spider-Man:The Animated Series, sfilmovaná však nikdy predtým nebola. Ako už z názvu tejto postavy vyplíva, Chameleon je majster v prestrojení. Je taktiež bratom titulného Kravena.

Podľa môjho názoru vyzerá film zatiaľ celkom zaujímavo. Obsadenie je podľa mňa výborné, o réžiu sa postará šikovný J.C. Chandor (A Most Violent Year) a scenár má na starosti Art Marcum, ktorý napísal prvého Iron Mana, či tohtoročnú akčnú jednohubku Uncharted. Kraven The Hunter by sa mal začať natáčať už v najbližších týždňoch, do kín by mal zavítať už v januári budúceho roku.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď standofilm pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.