12.1.2022 23:26

Akčná komédia Red Notice sa dočká viacerých pokračovaní

Netflix vytvára novú, filmovú sériu

Akčná komédia Red Notice debutovala na Netflixe len pred dvoma mesiacmi, no už teraz je to jeden z najúspešnejších filmov, aké kedy Netflix do sveta vypustil. To samozrejme znamená, že pri jednom filme sa neostane a podľa najnovších správ sa teda plánuje rozvíjať ďalšia filmová séria...Áno, Red Notice bude mať vraj minimálne ďalšie dve pokračovania.

Ryan Reynolds, Dwayne Johnson a Gal Gadot stvárnili hlavné postavy v prvom filme a Netflix sa bude snažiť o to, aby sa všetci traja herci objavili aj v plánovaných pokračovaniach. To si myslím, že nebude až taký veľký problém, keďže všetkým trom bude zaručene ponúknutý nehorázne vysoký honorár. Už za prvý film obdržali všetci traja herci neuveriteľnú sumičku dvadsať miliónov. Každý. Na scenári dvojky sa už vraj pracuje a štúdio by chcelo začať s natáčaním prvého pokračovania už na začiatku roku 2023. To však samozrejme záleží aj na dostupnosti práve troch hlavných hviezd filmu.

Gal Gadot totižto čaká natáčanie novej Snehulienky, rozbehnuté má aj projekty ako Cleopatra či Wonder Woman 3. Priorita Ryana Reynoldsa zas určite bude pokračovanie Deadpoola a Dwayne Johnson sa tento rok konečne predstaví ako Black Adam, pričom má rozbehnutých viacero ďalších projektov. Obsadenie Red Notice má toho momentálne na tanieri dosť veľa, som teda veľmi zvedaví, ako sa im bude reálne dariť s rozbiehaním tejto série.

Ja osobne som si Red Notice celkom užil. Bola to presne tá zábavná, akčná jednohubka, pri ktorej si môžete vyložiť nohy, úplne vypnúť , a užiť si svižnú akciu doprevádzanú jednoduchými vtípkami. Či to ale znamená to, že je hneď nutné vytvoriť aj ďalšie dve pokračovania? Tým si úprimne nie som veľmi istý. Každopádne ale ostávam zvedaví. To najlepšie zo sveta Red Notice nás možno ešte len čaká.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď standofilm pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.