21.11.2017 19:03

Mladí ľudia

niečo o hypebeasťakoch
Mnoho mladých ľudí chce obliekať to najlepšie oblečenie. Ale je to naozaj tak? Alebo sa snažíme len zaujať spoločnosť? Čistý príklad dám značku Supreme, samozrejme tým nechcem uraziť nikoho kto tu značku prezentuje ani samotnú značku.
Je určita skupina ľudí ,ktorá túto značku poznala aj keď okolo nebol taky hype ako je posledný rok na Česko-Slovensku. Sú to ľudia ,ktorí sa zaujímajú o módu v zahraničí, prípadne reselleri. Táto značka je určite výnimočna ,pretože je malo kamenných obchodov a štvrtkami sú dropy. Preto ju nemôže mať každý, keďže na drope sa tie najlepšie kúsky vypredajú do pár sekúnd,minút... Ja som za mladých ľudí určite rád ale nie všetkých.
Prečo nie všetkých? Určite aj Vám vadia ľudia ,ktorí nosia fake oblečenie,prípadne boty. Ľudia prosím, nerobte to. Tiež nadávaš na niekoho kto nosí fake a pritom robíš to isté, smeješ sa z ľudí čo nosia fake yeezy a ty nosíš fufu supreme na sebe. NEROBTE TO ĽUDIA. Zas nechcem nikoho uraziť, ale ak si to začneš ešte fotiť na instagram, máš s jedným fufu tričkom 25fotiek na instagrame, každý deň pridáš story na ig a snapchat a myslíš si aký si poloboh tak sa mýliš. Ak chceš len nejaký dobrý pocit z toho ,že máš supreme alebo rešpekt ľudí ktorých ceníš tak si ho s fufu vecmi nezískaš. Ak nemáš peniaze, tak si našetri na jednu vec skús chytiť drop a kúpiť, ktorá sa ti naozaj páči a nie za účelom idem natom zarobiť.

yo a bráško cením ak si to dočítal až sem ^^

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď iniyx pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.