22.11.2017 11:34

Tváre Mesta #7

Stalo sa to vtedy, keď som bola najviac štastná

"Stalo sa to v období, kedy máte pocit, že je všetko fajn a tak, ako má byť. Taký zvláštny pocit šťastia. Vtedy mi zomrel manžel. Aj teraz, po siedmych rokoch po jeho smrti sa mi o tom veľmi ťažko hovorí. Mojím manželom bol Petr Muk. Milujúci otec našej dcérky a môj manžel. Bolo to nečakané. Bolo to niečo, čo si nedokážete predstaviť ani v tých najhorších snoch.

To, čo sa spustilo v médiách bolo šialené. Bohužiaľ, bulvár v Česku je oveľa drsnejší ako tu na Slovensku. Rozmýšľala som, kam s dcérou pôjdeme a nájdeme svoj pokoj. Vybrala som si moje rodné mesto, ktoré milujem. Bratislavu. Potrebovala som mať pri sebe rodinu a blízkych. Veľmi rada som tu, na našom dvore. Načerpám tu silu a energiu na ďalšie dni.

A či sa stým dá vyrovnať? Ja som to nedokázala. Každý deň mám ten moment pred očami. Každý jeden deň naňho myslím. Moja sila, radosť a nádej je naša dcéra. Keby ste videli aká boli dvojica. Neskutočne sa ľúbili. Vďaka nej dokážem normálne žiť a ona je dôvod na radosť, ktorú znovu viem vo svojom živote nájsť."

Predchádzajúci diel si môžete prečítať tu

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Dudis pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky
27.11.2017 10:26
Tváre Mesta #8
20.11.2017 14:35
Tváre Mesta #6
16.11.2017 15:16
Tváre Mesta #5