FA(n)SHION in Madrid

Basic. Basic. Basic.

Ulice Madridu ponúkajú rozmanito kedykoľvek a kdekoľvek. Nepulzuje to tu v rovnakom tempe, každý si ide to svoje. V hlavných ťahoch a miesta kde sa najviac objavujú turisti je výnimočnosť v podstate stereotyp. Iné pohľady pocítite ak ste výnimočne iný v menších susedstvách a miestach, kde žije hispánske etnikum z Južnej Ameriky alebo vo štvrtiach obývaných Indmi či inými etnickými menšinami.

Rozdiel v pohľadoch, pokrikoch alebo poznámkach je niekedy nepríjemný, ale toto je súčasť otvorenosti, bezprostrednosti a niekedy straty rešpektu voči nežnému pohlavie. Samozrejme, píšem z vlastnej skúsenosti, možno sú ženy, ktoré sa s týmito v Španielskych uliciach nikdy nestretli.

Cez úvod by som chcela premostiť k môjmu štýlu obliekania sa v Madride. Je všeobecne známe, že teploty v stredozemí Španielska sú dlhodobo vysoké a dni sú horúce majoritnú časť roka. Nohavice alebo dlhý rukáv často nenosím. Mám svoje obľúbené klasické rifľové krátke nohavice, ktoré často kombinujem s rôznymi jednoduchými vrchmi zo Zara, čiernym koženým opaskom a pol čižmami alebo Superstarky a na vrch kožák alebo oversized cardigan. Pre mňa najlepšia voľba, kedže dni sú teplé a každý deň prejdem okolo 7 km pešo a precestujem v metre alebo vlaku okolo 50 km, dosť nie? Celkovo obľubujem basic štýl s jednoduchými doplnkami a čistými farbami, bez vzorov alebo výrazných kombinácií. Asi som viac naklonená "praktickej móde" ako "wow móde" :-) Taktiež budget je budget, a basic štýl si viem predstaviť vyčíslený aj v niekoľkých cifrách, ale to zatiaľ ostáva vo fáze "inšpirácia, túžba a ohúrenie".

S láskou a tuhým objatím z Madridu,

Johanka

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
4
Poslať správu
⭐️ A world & A girl ⭐️ ?Madrid ? Slovensko ? Cestovateľ ? UAM English Applied Linguistics ? Vegetarián & milovník dobrého jedla ??‍♀️ Nadšenec pre pohyb & šport ? Beauty ? Móda ?? Nightlife JF?

Chceš vedieť, keď A world & A girl pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.