Výlet so psíkom - toto je ideálne miesto

Ak si psíčkar a dokonca sa nebojíš cestovania so svojím zvieracím miláčikom, ukážem ti miesto, ktoré je skutočne dog friendly.

Tou lokalitou je Oravský háj. Neveríš? Dám ti hneď 3 dôvody, prečo to tak je. Ide o komplex vidieckych domčekov, kde každý z nich má svoje rozprávkové pomenovanie. My sme bývali v Karkulke, ty môžeš v Snehulienke či Popoluške. Súčasťou resortu je aj wellness s vonkajším bazénom, vnútorným bazénom, vírivkami, saunami…bolo toho dosť veľa.

#1 Nízky príplatok za psíka

Za cenu 80 eur na noc sme dostali priestrannú izbu na prízemí a s terasou, čo je pre cestovateľa so psom výhodou. Terasa síce nebola oplotená a voľne prechádza do okolia, ale Frigo poslúchal a vôbec nezdrhal. Poplatok za psa sympatických 7 eur, krása.

#2 Do reštiky aj so psíkom

Ako možno vieš, obvykle ťa do reštiky so psíkom na Slovensku nepustia...V Oravskom háji to majú vymyslené. Urobili časť reštaurácie ako keby zimnú záhradu, presklené steny, normálne posedenie a sem ťa pustia aj s chlpáčmi. Chválim, keď sa chce, dá sa.

#3 Na chlpáčov sú v Oravskom háji pripravení

Prostredie je ako stvorené na prechádzky a v celom areáli nájdeš koše na kakačky aj so sáčkami. Ak je ti málo areál, stačí vybehnúť na okolité lúky, kde náš "poník" Frigo mohol cválať do sýtosti. Dokonca tadiaľto preteká potok a psíky sa môžu schladiť.

Naozaj je to tu raj pre psíčkarov, čo vedia aj ďalší páničkovia a stretli sme tu veeeľa chlpáčov. Psíky si niekedy pobehovali v areáli aj na voľno a nikomu to nevadilo. Máš aj ty so svojím psíkom obľúbenú destináciu? Poraď mi v komentároch.

Viac článkov pre psíčkarov, tipy na výlety a dog friendly podniky nájdeš na blogu Labky na Cestách.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Som Nika a spolu so svojimi psíkmi Tarou a Frigom chodíme po Slovensku a vyhľadávame miesta, podniky a podujatia, kde si vítaný/á aj so psom. Zmeňme našu krajinu na dog friendly. :)

Chceš vedieť, keď Labky na cestách pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.