Nový projekt VIKING WAY - pohyb, výživa, zdravie, lifestyle. Niečo čo tu ešte nebolo, stojí za podporu? Zisti viac...

V tomto článku by som sa vám rád predstavil, oboznámil vás so svojim projektom a možnosťou zapojiť sa do diania. Podarí sa projekt rozbehnúť naplno? To záleží aj od vás. Verím, že by mnohým pomohol.
"Všetci máme niečo spoločné, telo. To naše jediné skutočné vlastníctvo na tomto svete. A preto by sme sa mali každý o svoje telo aj starať. Čokoľvek chceš robiť, potrebuješ k tomu svoje telo. Prežiješ v ňom celý život"

Zdravím vás. Moje meno je Martin Denko, mám 22 rokov (výšku 2 metre :) ) a som fitness tréner, športový nadšenec, záchranár, milovník prírody a dobrého jedla. Venujem sa hlavne fitness, bodybuildingu, silovým športom ale aj mnohým iným veciam a najmä, užívaniu si života naplno. a robeniu toho čo ma baví. Celkovo usilujem o zlepšovanie sa vo všetkých možných smeroch. Taktiež sa neustále vzdelávam a zbieram nové vedomosti, či už samoštúdiom alebo učením sa od lepších. Mám za sebou rôzne spolupráce ako napríklad s najsilnejším mužom Európy, Jiřím Tkadlčíkom.

Projekt Viking Way som založil najmä za účelom odovzdať svoje skúsenosti, vedomosti a zážitky ďalej, medzi vás. Čo sa týka fitness sféry, pomohol som už niekoľkým ľuďom a práve to ma motivovalo posunúť to na vyššiu úroveň (zisti viac). Taktiež som sa chcel takýmto spôsobom podeliť o svoju životnú cestu, ktorá mnohých zaujala a možno skúsiť ľudí aj trochu inšpirovať alebo motivovať.

Chcel by som toto všetko rozbehnúť skrz internet (a do určitej miery sa to už teda aj podarilo). Najzáživnejšiou formou sú v dnešnej dobe videá. Okrem písania článkov a vedenia sociálnych sietí by som teda chcel začať aj pravidelne natáčať a vydávať videá - návody ako správne cvičiť, zdieľanie receptov, odporúčania pre správne a zdravé stravovanie, rozhovory s inšpiratívnymi ľuďmi, moje zážitky ale aj veľa iného. Chcem pomôcť ľuďom na ceste za ich zdravím a fyzickým zlepšením. Tým čo začali na sebe makať ale aj tým čo sa na to ešte len chystajú. Pridajte sa aj vy a staňte sa súčasťou komunity ľudí nezlomne prenasledujúcich svoje ciele.

Dal som dokopy aj video, ktoré vám môže trochu projekt priblížiť a ukázať, že naozaj ide o niečo originálne čo tu zatiaľ ešte nebolo.

"Čím je cesta ťažšia, tým si silnejší a väčší. Cesta je ciel, cesta určuje kým si. Verím, že projekt motivuje mnohých ľudí pohnúť sa z miesta a napredovať"

Nedávno som spustil vlastný web www.vikingway.sk, kde môžete nájsť pár článkov, ktoré som zatial stihol napísať (postupne bude obsah pribúdať). Nájsť ma môžete aj na Youtube, Facebooku či Instagrame.

Na posunutie projektu ďalej však potrebujem vašu pomoc, konktrétne pomoc s vybavením na natáčanie. Preto som sa rozhodol založiť crowdfundingovú kampaň na portáli štartovač. Ide o kampaň v ktorej predstavujem svoj projekt a pokiaľ ľudí zaujme, môžu ho podporiť a ľubovoľnou čiastkou pomôcť jeho realizácii. A to nie je všetko, za pomoc si môžu vybrať rôzne odmeny. Ako odmeny v rôznych cenových reláciách sú pripravené všetky moje ponúkané služby, produkty a iné maličkosti alebo dohoda na spolupráci. Verím, že ak dáte projektu šancu, nesklame vás. Pomôcť môžete každým eurom, podľa vlastných možností a okrem podpory aj zdielaním. Dôležité je však povedať, že do konca trvania kampane už ostáva len týždeň aj jeden deň! Ak sa nepodarí naplniť cielová čiastka, peniaze budú všetkým navrátené a projekt nebude možné rozbehnúť.

Zisti viac, podpor a daj šancu projektu: www.startovac.sk/projekty/vikingway/

Všetko je len na začiatku, ale verím, že ak to spoločne rozbehneme, vznikne z toho veľký a zaujímavý projekt prínosný pre mnohých nadšencov fitness a zdravého životného štýlu. Za každú podporu a zdielanie budem veľmi rád, tak isto ak budete projekt ďalej sledovať na sociálnych sietiach. Takéto spojenie tu totiž ešte nebolo ;)

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu
Fitness & Bodybuilding <3 Športovec, online & osobný tréner Milovník pohybu, jedla a prírody. Sleduj moje sociálne siete...

Chceš vedieť, keď Martin - Viking Way pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.