13.1.2018 10:44

Sony chce rozbehnúť Charlieho Anjelov už túto jar

Natáčanie by sa malo rozbehnúť už onedlho...

Áno, nový Charlie's Angels sú na obzore, no aj napriek mnou použitému obrázku, nečakajte v ňom Cameron Diaz, Drew Barrymore či Lucy Liu. Aj keď musím pripustiť, že pre mňa boli tieto dva filmy srandou, ktorú som si ako dieťa užíval, už čoskoro sa pôjde na novo. Štúdio Sony totižto chystá reboot. To už vieme síce dlhšie, no nevedeli sme, že ho chystajú odštartovať už túto jar! Podľa najnovších správ sa vraj natáčanie nových Anjelov chystá už na apríl tohto roka, odštartovať by sa malo práve v Budapešti. To je celkom veľké prekvápko, keďže štúdio bolo ohľadom chystaného rebootu už dlhšie veľmi ticho.

O réžiu tohto akčňáku sa stará Elizabeth Banks, ktorá bola do tejto funkcie potvrdená pred mesiacmi. Banks je podľa môjho názoru skvelá a skúsená herečka, no na poste režisérky sa ocitne iba druhýkrát vo svojej kariére. Dúfam teda, že daný projekt zvládne čo najlepšie. Ak by sa totižto nový Anjeli podarili, určite by sa tým rozbehla nová akčná, zábavná, filmová séria. A ja v tomto Sony držím palce. S obsadením Elizabeth ako režisérky sa šuškalo o tom, že Kristen Stewart a Lupita Nyong'o by mali stvárniť dve z troch anjélov. Táto správa však bola iba drbom aj minulý rok, čiže po toľkých mesiacoch to neberiem absolútne vôbec vážne. Ak by

sa však náhodou tieto herečky vo filme nakoniec naozaj objavili, bola by to podľa môjho názoru skvelá voľba.

Ak teda chce Sony začať s natáčaním už o štyri mesiace, je jasné, že už čoskoro sa dozvieme, ktoré tri slečny si zahrajú hlavné postavy tohto chystaného projektu. Ja osobne som na to veľmi zvedaví, dúfam, že kásting sa im podarí...rovnako ako aj celý film. Premiéra nových Charlieho Anjelov by sa mala konať v lete 2019.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď standofilm pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.