18.1.2018 12:32

Mary Elizabeth Winstead bude súčasťou klónovacieho biznisu

Samozrejme iba v pripravovanom sci-fi projekte...

Gemini Man je sci-fi projekt, ktorý bol napísaný už pred vyše dvadsiatimi rokmi! V 90.rokoch sa však nakoniec jeho produkcia ani nezačala a to kvôli tomu, že daný príbeh potreboval technológiu, ktorú skrátka nik nedokázal zabezpečiť. Teraz sme však v roku 2018, na plátnach kín sa dejú rôzne nereálne šialenosti a teda druhú šancu dostáva aj Gemini Man. Najnovšie však film dostáva aj úžasnú hereckú posilu, bolo totižto potvrdené, že jednou z hlavných hviezd sa stáva Mary Elizabeth Winstead, čo je pre mňa osobne dôvod, prečo ma daný projekt začal zaujímať.

Mary je podľa môjho názoru úžasná herečka, ktorá je Hollywoodom absolútne prehliadaná. Teda nie absolútne, no podľa mňa by z Mary mala byť oveľa ospevovanejšia osoba v biznise, než akou je. Dosť ale mojich výlevou...O čom teda Gemini Man bude? Ocitneme sa v budúcnosti a budeme sledovať vývoj firmy, ktorá sa zaoberá klónovaním ľudí. Jeden zo starších agentov, ktorý pre firmu pracuje sa však ale rozhodne, že tejto práce už má dosť a je na čase s ňou skončiť. To sa však nebude páčiť vedeniu, ktoré sa rozhodne, že agenta treba zneškodniť. Kto po ňom teda pôjde? No predsa jeho vlastné, naklónované, mladšie ja...Plus Mary Elizabeth Winstead.

Mary si totižto taktiež zahrá rolu agentky, ktorej úlohou bude rovnako chytiť končiaceho agenta. Tá však pri jeho objavení neposlúchne rozkazy a k agentovi sa pridá. Predpokládam teda, že mladšie agentovo ja ich bude loviť oboch. V obsadení filmu sú už mimochodom okrem Mary aj herci ako Will Smith či Clive Owen. O réžiu sa zas stará Ang Lee (Life Of Pi).

Zatiaľ nie je jasné, kedy by sa malo začať s natáčaním. Dúfam však, že to bude už čoskoro...

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď standofilm pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.