18.1.2018 20:04

Alicia Vikander a Nový Trailer k Tomb Raider

Pozrite sa na nové zábery novej Lary Croft...

A je to konečne tu! Konečne trailer k akčňáku Tomb Raider, ktorý ma zaujal! Štúdio Warner Bros na nás dnes totižto vytasilo novú upútavku s množstvom zatiaľ nevidených záberov a aj keď sú mnohé z nich absolútne pritiahnuté za vlasy, mne film dokázali predať! Vyzerá to sviežo, Alicia Vikander, ktorá je najnovšou Larou Croft vyzerá namakane a hlavne mi tento trailer predáva absolútne úžasný cover songu Survivor od Destiny´s Child.

Vo filme budeme sledovať mladú Laru, ktorá sa vydá na nepreskúmaný ostrov hľadať svojho otca, dobrodružca, ktorý sa zo svojej najnovšej výpravy nevrátil domov. Čoskoro sa na ňom aj ona sama dostane do veľkých problémov a bude musieť prekonávať svoje limity aby sa z neho dostala...O réžiu filmu sa postaral Roar Uthaug, Nórsky režisér, pre ktorého sa jedná o prvý Hollywoodsky projekt.

Okrem Alicie v ňom uvidíme aj hercov ako Walton Goggins, Hannah John-Kamen, Daniel Wu, Dominic West, Kenneth Fok či Helena Holmes. Do slovenských kín sa nový Tomb Raider dostane 22.marca 2018. Tak čo vy na to?

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď standofilm pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.