22.1.2018 17:59

Mrcha

18+
CITLIVÝ OBSAH
Článok môže obsahovať:
produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
sex, nahotu a iný nsfw obsah
násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
MÁM NAD 18 A CHCEM ZOBRAZIŤ OBSAH
Izba číslo 223...

Pomaly som sa autom blížila k hotelu, kde sme sa stretávali. Dnes som nemala chuť ísť za ním. Vlastne dnes som nemala chuť nič riešiť. Ale vedela som, že z tejto nálady ma dokáže dostať len dobrý sex. Veľa vecí sa dalo vyriešiť sexom. Či súkromné alebo obchodné.

Zaparkovala som a kráčala ku vchodu. Vrátnik mi otvoril dvere a celú si ma premeral ako vždy. Starý chlipník. Dokonca sa za mnou aj obzrel, to si dovolil len málokedy. Asi som dnes musela vyzerať veľmi dobre. Mala som na sebe priliehavé čierne šaty, topánky na vysokom opätku a rozpustené dlhé vlasy. Vždy som sa o seba príkladne starala a makala som na sebe a bolo to aj vidieť. Bola som naozaj sexy.

Pristúpila som k recepcii a čakala som na kľúč. Už vedeli, ktorý kľúč si brávam, ale to malé vyjavené dievča na mňa hľadelo a čakalo čo poviem.

„Izba číslo 223.“ trošku som jej pomohla.

Bola zmätená, ale potom to pochopila a rozpačito mi podala kľúč. Zlatá.

Asi čakala, že niečo poviem, ale ja som len zobrala kľúč a pokračovala som k výťahu.

„Mrcha!“ povedala, nereagovala som.

Už mi hovorili aj horšie.

Nastúpila som do výťahu. Ešte stále som rozmýšľala, že to zruším. Otvorili sa dvere výťahu a už som nemala na výber. Tom ma čakal pri dverách výťahu.

Pozdravili sme sa a dali si lemu pusu na líca.

Viedol ma do izby číslo 23. V tejto izbe sme sa stretávali už niekoľko týždňov. Otvoril dvere a vošli sme.

Podal mi pohár šampanského, odmietla som. Poobede som mala mať ešte obchodné stretnutie a chcela som mať čistú hlavu.

Bez ďalších rečí ma začal vyzliekať a bozkávať všade okrem pier. To nesmel. Potom vyzliekol seba a ja som si ho znovu obzrela. Bol vysoký, svalnatý a hlavne mladý. To som mala rada. Jeho veľký penis stál v celej svojej kráse. Páčilo sa mi ako na mňa reagoval. Zväčša stačilo pár dotykov a už mu stál. Mal aj veľmi chutný zadok ale ten som málokedy videla. To skôr on ten môj.

Ľahla som si na posteľ a on ma začal lízať. Vedel to veľmi dobre. Už som sa tešila na to krásne uvoľnenie môjho tela vďaka jeho jazyku. Netrvalo to dlho a zacítila som tu horúčkovitosť a vedela som už prichádza orgazmus. Ach! Cítila som to až v kostiach ale uvoľnenie neprichádzalo. Dnes asi naozaj nemám svoj deň.

Keď dokončil čo mal chcel aby som ho vyfajčila, ale jediným pohľadom som odmietla. Nemám chuť. A on nemohol namietať.

Namiesto toho chytil za ruky obrátil na brucho, nasadil si kondóm a už som ho cítila v sebe. Bol veľký a hrubý. Milovala som sex. Prirážal ako najrýchlejšie vedel. Cítila som opäť ten nával, no vtom ho vytiahol zo mňa znovu ma otočil, usmial sa a vrazil ho dnu. Zdvihol mi nohy na jeho mohutné ramená a prirážal. Už som to nevydržala a urobila som sa. Cítila som tú slasť, ale stále žiadne uvoľnenie.

Menili sme polohy a videla som na ňom, že si to dnes naozaj užíva. O pár minút sok cítila ako sa jeho úd plný a každým ďalším prirážaním mu viac rastie. Už to nevydržal a cítila som ako zo seba vytláča do mňa posledné zvyšky semena.

Počas sex ma urobil ešte dvakrát, no stále ma moja nálada neprešla. Moje uvoľnenie sa nedostavilo.

Išla som sa osprchovať a rozmýšľala som, že sa urobím sama. Žena predsa vie najlepšie ako si to má urobiť. Ale napokon som to nechala tak.

V zrkadle som sa ešte upravila a zahľadela som sa na svoj odraz. Možno by sa mi hodila dovolenka niekde pri mory. Na to som však nemala čas.

Keď som prišla do spálne spal v posteli. Obliekla som si šaty, posledný krát sa pozrela na seba odišla som z izby bez rozlúčky.

Keď som prišla domov našla som sms-ku. „Dnes to bolo úžasné. Dúfam, že si to čoskoro zopakujeme. T.“

Už som viac na neho nemala chuť. Dnes to bolo s ním naposledy.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Poslať správu
Rada píšem a konečne som sa dokopala k tomu, aby som to aj niekam dala

Chceš vedieť, keď katus pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky
2.2.2018 23:17
Zlý večer...
30.1.2018 20:00
Tania3
30.1.2018 14:14
Čudná to láska