6.4.2018 15:35

Nový začiatok značky Uniqforms

Čo sa udialo za 3 mesiace ked’ utíchla značka Uniqforms?

Ako ste si mohli všimnúť, dlhšiu dobu sme nič nepridávali a my sme konečne pochopili, že ak človek pracuje potichu a nechváli sa hned’ svojimi výsledkami, zájde oveľa dálej. Na konci decembra sme sa rozhodli že vymažeme všetko z nášho účtu (@uniqforms ) na instagrame... Nie preto že sme skončili, ale preto že potrebujeme nový žačiatok. Začiatok ktorý bude lepší. Ak porovnáme vytvorené kúsky z minulého roka 2017 a tých čo robíme dnes, je tam velmi velký rozdiel. Tri mesiace sme na sebe pracovali, zlepšovali sa v kreslení , zlepšovali sa v šití… Pracovali sme na objednávkach ktoré boli podľa požiadaviek zákazníkov. Ako sme v tichosti pracovali a mali sme holú stránku, začali nám chodiť samé od seba ponuky.

Prvé čo nás potešilo bola spolupráca s Amazonkami (organizácia pre Ženy, mamičky ktoré majú rakovinu), na tejto spolupráci chceme do budúcna zapracovať a pomôcť tak možno ľuďom ktorí to potrebujú.. 

Ďalšia správa ktorá nás potešila bola o spolupráci so skupinou Nerieš .. Nevedeli sme ani tak o čo ide, ale vedeli sme že na stretnutie s nimi musíme doraziť. Na stretnutí sme sa dozvedeli že by potrebovali vytvoriť 50 búnd s ich merchom. Okey prečo nie. Super práca pre ešte viac super chalanov. Všetky bundy sa predali behom troch minút. Myslím, že k týmto vetám nieje čo dodať….

Zrazu ale prišiel telefonát v ktorom sme sa dozvedeli že máme príležitosť predávať svoje kúsky v jednom z najžiadanejších obchodov, hlavne pre mladých ludí. Položili sme si otázku: či to zvládneme?.. Na túto otázku sme si ale dlho nemuseli odpovedať, bolo to jasné, treba to využiť. Takže ak by ste si chceli pozrieť naše kúsky naživo stačí prísť do obchodu na Grosslingovej ulici pri Kamennom námestí.

Čo sa dialo potom? Ani nevieme ako, ale zrazu sme sedeli v Greate v reštaurácii s manažerom a riešili módnu prehliadku v Greate. A viete čo? Ono sa to naozaj bude konať a to 17. Marca 2018. Pripravujeme pre Vás unikátne kúsky na tému REVOLUTION. Túto tému sme zvolili na základe terajšej situácie na Slovensku.

Ak nás prídete podporiť budeme sa tešiť, určite dáme drink a zabavíme sa. Samozrejme by sa dalo ešte veľa písať, ale toto boli také najdôležitejšie veci ktoré sme chceli dať do povedomia ľudí.. Ďakujeme všetkým ktorí nám veria a zakúpili si nejaký kúsok od nás ale aj tým ktorí nás aspoň cez internet podporujú!!!

Vaša značka Uniqforms

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Uniqforms pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.