7.5.2018 21:44

Fotenie kolekcie Uniqforms

Rozhodli sme sa pre Vás fotiť a zároveň natáčať našu prácu ako najlepšie vieme.

Chceme to robiť tak, ako to tu nikto na Slovensku nerobí.

Naše prvé veľké fotenie s naozajstnou fotografkou prebiehalo v priestoroch hotela v našom hlavnom meste.

Deň pred fotením sme dostali možnosť sa ísť pozrieť do tohto momentálne prerábaného hotela. Keď sme prišli do miestnosti kde sa to malo konať, hneď nám spadla sánka na zem. Polorozbitý, obrovský, presklenenný priestor s dokonalým výhladom na hrad a vstrede jedno obrovské čierne piano. Trochu taká Urban atmosféra.

Samozrejme sme poslali hneď fotky @zuzana_venere_photo, aby odsúhlasila tento náš nápad. O pár minút prišla správa že sa jej to páči a že môžme ísť nato.

Celý dnik bol veľmi príjemný, uvoľnená atmosféra, jedlo , pitie , dobrá hudba a ešte lepší ludia.

Z tohto priestoru sme neskôr zamierili do mesta a pokračovali vo fotení.. Poňali sme to po svojom, zobrali do ruky reprák, zapli si Rihannu a vyzuli sa z vysokých lodičiek.. Ak nás poznáte, tak Vám nemusím hovoriť čo pokračovalo.. Tancovanie, hlučné spievanie a naša párty v meste uprostred bieleho dňa. Pohľady ľudí naokolo boli na nezaplatie, všetci si nás fotili a užívali si to s nami. Týmito fotkami by sme chceli pozdvihnúť aj krásu nášho mesta a to že sme hrdé odkiaľ pochádzame. To samozrejme ale nieje všetko… Kedže si robíme reklamu cez instagram a facebook , youtube nemôžme určite vynechať. Preto naša úžasná fotografka vybavila túto sympatickú krásku @enejdiej aby natáčala toto naše fotenie a aby sme Vám mohli našu kolekciu predviezť aj takýmto spôsobom . Výsledok Vám prinášame v linku pod týmto blogom. V tomto videjku si zahrali dalšie dve krásne žienky ale to posúdťe sami… Z videa ide obrovská pohoda a uvoľnenosť. S videami chceme a aj budeme určite naďalej pokračovať. Ak sa Vám to bude páčiť, budeme velmi rady ak budete toto naše prvé video zdieľať. A v poslednom rade Vám chceme ešte raz pripomenúť našu prehliadku v great club, ktorá sa veľmi rýchlo blíži. Bude to 17.5.2018, vo štvrtok. Tešíme sa na Vás a prajeme ešte pekný zvyšok dňa.

https://www.youtube.com/watch?v=oReF-GMkhh8

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Uniqforms pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.