,,Na tajnáča" mentál (?) plus teaser na slovo independent

18+
CITLIVÝ OBSAH
Článok môže obsahovať:
produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
sex, nahotu a iný nsfw obsah
násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
MÁM NAD 18 A CHCEM ZOBRAZIŤ OBSAH
Stavy hlavy. Neberiem, nemusím. Možno nemám dlhodobo neliečenú chorobu. Ak mám, je to hybrid. A independent bude krásne slovo...

Dlhodobejšie si vediem písomné anály, sú to také puzzle, tak sa budem citovať. A nenechajte sa oklamať formou nasledujúceho textu, je síce absolútne pravdivý, ale v dave by ste si ma možno ani nevšimli...

,,Ešte raz to zvládnem (dúfam). Nikto netuší s akou silou zvádzam boj. Je to horšie, než si vedia predstaviť (blížni moji). A je to horšie, ako si viem predstaviť (ja) lebo sú aj boje iných, isto ešte nechutnejšie, o ktorých viem piču. Moja realita je taká (tvrdili, že hej, ja som si to nechcieť priznať a hrať sa na zdravú osobu, ale po temer dekáde 365 a možno bolo aj 366 dní, táto schopnosť masívne pokrivkáva), že mám byť na liekoch a podstupovať pravidelné dišputky s tými, čo ma vedia naučiť, čo je dobré. Aby mi bolo dobre. Ehm, LOVE. Alebo mi mali predĺžiť pekný pobytík na tom oddelení z čias puberty, na ktorý sa blázon čas už blahosklonne vyjebal. Lebo akože zdravý človek nevie čo to je.

Moja realita je však aj taká, že nemám ja prečo fňukať. Neviem, koľko mám za ten čas diagnóz. Bola to jedna, ale teraz je to už podľa mňa dačo sťa hybrid. Na tajnáča mentál. Prečo si to už celé priznávam i keď predtým tomu neveriť? Stavy hlavy sú klasika. Ale stavy mimo reality zadarmo, clean, domka? To je odmena za túto dlhodobú počestnosť? A možno aj hej. A možno aj odmena. Fakt je ten, že to predtým nebývalo.

Ja sa dlllho krotiť. Možno preto. Možno len došla sila (motivácia?). Nie. Ja byť už na tom veľmi dobre, život bol fakt skoro rajská záhrada. Naučiť sa veľa dobrého. Dávať a dostávať. A tu zrazu veľké vyčerpanie a hryz do jablka! Moje obľúbené ovocie. Spúšťačom bol dokonca vonkajší vplyv najbližšieho blížneho, v skutočnosti najvzdialenejšieho. Dokonca ženy. Dva týždne dozadu sa jehovistka pýta: ,,Myslíte si, že má čítanie Biblie dnes pre mladého človeka nejaký význam?" ,,Každá kniha má pre človeka nejaký význam. Len si ho treba vybrať." vravím. ,,Wau, veľmi zaujímavá reakcia, úžasné, to sme ani nečakali." Piči. Ale tá blížna má s Lilith má spoločné len jedno. Vie dobre trestať. Lepšie ako papa Búh. Ale to je všetko. A ja už neviem dobre trpieť ako kedysi. Ona nie je Lilith. Ja nie som Eidam. A ani markantne slizké antijaštery nehovoria úplnú pravdu. To, v čo nedúfať sa naplnilo. Zákon nepríťažlivosti. A ja sa už tešiť, že stretnúť konečne niekto, kto mi to všetko vysvetlí (Nie)."

Independent (adj.)

1 free from outside control, not subject to another´s authority.

Lebo v živote sa dejú a bárs aj nedejú veci, aby sme sa niečo naučili. Independent. Veci sa dejú presne preto. Keby stačilo, že nám to niekto nakráka do ucha či už na psychiatrii alebo doma na psychiatrii (nefunguje), veci by sa nediali. Toto adjektívum má ešte jeden frekventovaný význam, ale tým sa, narozdiel od toho vyššie uvedeného momentálne oháňať nemôžem. LOVE. Otompotom. Teaser práve umrel. Aby sa mohlo niečo potenciálne zrodiť. Z poškrvneného počatia.

PS: Bežne sa nevyjadrujem sa ako mentálne retardovaný človek, pracujem so slovom aj formálne, ale to len vtedy, keď ma to nebaví.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď nejakalebka pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.