7.2.2018 07:45

Lepšie časy? Chlapci ti povedia..

Podvod, vybuchnuté auto, ale aj krátenie daní.

Konečne zresetovaná hlava.

Večer sa niesol v znamení dobrého jedla, Jamesona a dymovej clony. V znamení spomenutého opiátu sa nieslo aj nastávajúce ráno. Po dlhom čase a dokonca nie až tak plánovane. Včerajšok bol zaujímavý. Pustil som do sveta dosť informácii avšak veľa som sa toho aj dozvedel a spoznal som zaujímavého človeka ktorý mi pomôže zrealizovať to o čom premýšľam už naozaj dlho. Chlapec je síce už pár rokov out ale vie ako to robiť dobre a pozná ľudí ktorý to vedia posunúť ďalej a tváriť sa že je to regulérny postup. Takého človeka ktorý si tým už raz prešiel som potreboval. Práve v ňom vidím výhodu. Udržal sa ako jeden z mála v tejto brandži a to je čo povedať. Toto nerobí nikto celoživotne..

Plán je taký že sa všetko napíše na koňa, chalan bude robiť office aby všetko prebehlo podľa plánu a moja spoločnosť to bude celé zastrešovať. A hlavne aby to prešlo tak ako má. Premýšľam čo je lepšie. Či si pomaly zberať málo a mať sa dobre alebo sa do toho postupne dostať, spraviť niečo obrovské a stiahnúť sa tak že už sa neuvidíme. Obe varianty sa mi páčia no druhá je zaujímavejšia. Otázka znie, na koľko je reálna.

Chalan mi pripomína dnešného Milana. Rovnaký výzor, správanie, myslenie. Celkovo porovnateľné správanie. Rovnaké svetre, gamaše, ružence. Za jeho čias rovnako veľké rovnako čierne auto. Pôsobí to rovnako, veď možno majú aj niečo spoločné no teraz je to inde.

Inak o Milanovi som dlho nepočul. Chlapci o ňom nehovoria. Nikto o ňom nehovorí, nestretáva sa verejne. Nevidno ho po tom ako mu zhorelo auto bol okolo neho trocha boom. Čo sa ku mne dostali informácie o neúspešnom ojebe našich bratrů s chlapcami ktorý na záver cestovali sedemsto kilometrov aby mu dali pocítiť chlad ocele na vlastnej koži, akoby pod zem prepadol. Nikto sa tomu ale nečuduje.

Asi konečne pochopil že sláva je pominuteľná a status poloboha nevydrží večne. Pravdepodobne zhrabol čo mu ostalo a stiahol sa niekde preč. Ten podvod s chlapcami bol naozaj obrovský a išlo tam už o veľmi zaujímavú sumu peňazí za ktorú by si si zaobstaral minimálne všetky byty v tvojom bloku.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Kedy vtedy, prišlo to samo. V tme a znení hudby.

Chceš vedieť, keď Pure pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.