16.2.2018 09:38

Lepšie časy sa nenašli

Výbuchy pokračujú, dievčatá sa radujú a Milan? Veci naznačujú že to na lepšie časy nevyzerá..

Pár mesiacov po časti prvej..

Tak teda, nieje všetko až tak ružové ako sa na začiatku zdalo. Chlapec ktorý nám mal pomôcť pred pár dňami spravil bratrancovi byt a očividne sa dal na útek. Jeho auto sa našlo len pár kilometrov za hranicami s ukrajinou. Nemyslím si že sa z tohoto výletu tak skoro vráti..

Asi by som si mal pohľadať nového chlapca.

Avšak máme tu správy aj z iného súdku a to napríklad tú že sa Milan vrátil. Vrátil sa ale veľmi potichu a skromne, ako inak samozrejme.

Stretol sa s pár ľudmi, rozhodil novinu o tom že bol zadržaný s veselo sa kávopičuje na známych verejných miestach. Svoj byt kde ho pred časom navštívili kluci posunul známemu, svoje autá bazáru a svoje dievčatá nechal na pospas osudu a chalanom s poctivou erekciou bez prídavnývh látok. Dievčatá budú určite radi že sa o nich má kto postarať.

Medzi tým v rodinnom dome či skôr súkromnej vile neďaleko hlavného mesta susedného štátneho zriadenia sa rozčuľuje Pepé ktorému ešte stále akosi chýbajú prostriedky na opravu zdemolovaného kaštieľa, rodinného dedičstva.

Budovu mu odpálil nejaký blázon ktorý bol presvedčený že mu kaštieľ patril. Po jednom nevydarenom kšefte s Pepém mu totiž za vzniknuté manko sľúbil ako súčasť odškodného aj časť daného kaštieľa no potom čo svoje posledné prostriedky prefiltroval ihlami vo svojich žilách sa v kaštieli odpálil, bolo po všetkom.

Pepého potešila smrť naničhodníka no cena za jeho odchod bola podstatne vyššia ako na začiatku plánoval.

Aby sme to prepojili.. Milan pred svojim návštevou Pepého klukov vybavil dodávku plnú pouličnej šmakulády a mal ju priviezť za hranice pepého kráľovstva. Dodávku tesne pred odovzdaním zamenil za druhú, na vlas rovnakú, dokonca rovnako prehnitú a zdrhol s tovarom a aj s peniazmi skôr ako si to Pepého chlapci skontrolovali.

To je dôvod prečo mal návštevu a prečo sa stratil.

A prečo sa znova objavil a je prekvapivo pokojný? Chce azda Milan vzdorovať Pepému? Má plán ako z tejto smradľavej kaše von?

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Kedy vtedy, prišlo to samo. V tme a znení hudby.

Chceš vedieť, keď Pure pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.