8.2.2018 04:04

Nečakaný zvrat...

Blúdim v labyrinte, pomaly sa strácam...

Filip sa pomaly zobúdzal a ja som videla, že ešte asi nevytriezvel, čiže dnes zostávame v Šali.

Dobré ránko miláčik, povedal Filip.

Dobré ránko ty ožranko :) dali sme si pusu aj keď v tom som si to rozmyslela, pretože Filipov alkoholový dych ma dostal tam, kde som bola včera...

Dobré ráno rozleteli sa dvere a vo dverách stála Saška :) Nemuckajte sa mi tu preboha lebo budem chcieť aj ja.

Jasné že prvá debilná vec čo mi napadla bolo jej povedať že nech sa páči že nemám stým problém. Saša bola našťastie tak isto vtipálek a okamžite mi úder vrátila.

Po tom čo som videla Filipa včera grcať by som asi musela bozkávať teba.

Pche.... myslíš si, že sa bozkávam horšie ako on alebo čo? spýtala som sa jej...

Takto sme sa doberali asi desať minút a v tom vyšiel z izby aj jej frajer. Haló ľudia tu žiadne bozkávanie nebude bezomňa a mimochodom toto nieje žiadna grupáč párty.

Jasné tento debilko mi to musel celé pokaziť...

Chalani sa dohodli, že v Šale je nejaký futbalový zápas na ktorom nesmú chýbať a preto sme sa my so Sašou dohodli, že pôjdeme zatial na kávičku.

Sadli sme si do malej kaviarničky ktorá bola kúsok od ihriska, keď chlapci budú konečne končiť s fandením nás odtialto zoberú zase na byt.

Začali sme sa so Sašou rozprávať o tom, čo sa včera dialo vysmiali sme chalanov a ich opilecké tance a prešli na vážnejšie debaty.

Vieš Saši si veľmi pekné dievča, teda neviem či sa to hodí a či to môže vôbec dievča dievčaťu povedať, alebo si to len myslieť.

Haha zasmiala sa Saša. Je vidno že si bloncka, ale nato že mne sa nikdy bloncky nepáčili tak ty tiež niesi na zahodenie. A keď už si tu tak vyznávame naše sympatie alebo ako to mám brať tak mi povedz čo sa ti tak páči na Filipovi a kde ste sa spoznali.

No Filip mi padol do oka pravdupovediac preto, že je jeden z najkrajších chalanov u nás a všetky baby ho chceli, preto som si ho musela uchmatnúť pre seba.

Saša sa spýtala s iróniou či teraz budem chcieť uchmatnúť aj ju keďže je najkrajšia v okolí. Samozrejme Saši už som ti to naznačila ale nechytáš sa.

Dve lattéčka... prerušila nás čašníčka.. A ja by som si dala ešte ten výborný koláčik čo minule povedala Saša a poďakovala.

Takže narovinu. Vybalila namňa Saša... páčiš sa mi, si nádherná, ale ja viem že sa bojíš, pretože včera som ti dala pusu a zutekala si preč..

Tak toto ma dostalo... Saša ma pobozkala? a ja som zdrhla? prečo si to nepamätám? Mala som toľko popité ?

Síce som ráno hneď myslela nato ako sa mi páči a neviem čo všetko.. žeby podvedomie?

Ehm Saši neviem čo ti mám nato povedať... ja si to nepamätám...

A ja som si myslela že si to pamätáš keď si ráno začala stým bozkávaním provokovať a že si zomňa strielaš povedala Saša.

Takže niesom vadná len ja Saši ? :D aj ty máš pri mne také pocity ako ja pri tebe ?

Vieš čo poďme sa prejsť povedala Saša a ja som len súhlasila. Zaplatili sme a šli sme von.

Vošli sme do uličky kde nebolo ani nohy, asi nejaká slepá ulica..

Saša ma pobozkala... tento raz to je iné toto si pamätám, ale zase mám chuť utiecť.

Vieš Saška mala si pravdu bojím sa.. aj teraz mám chuť utiecť pretože som zmätená... Ja sa cítim ako v Labyrinte... Chápeš na jednej strane je Filip a na druhej strane si ty a ja neviem kde je východ a len tak blúdim medzi vami.

Adi... nemusíš sa báť ničoho, ja to Filipovi nepoviem a ani môj priateľ o ničom vedieť nebude.. a ver mi sme v rovnakej situácii..Asi sme sa do seba buchli a nevieme čo ďalej. Ja som tak isto ešte nikdy nemala ženu a nikdy sa so žiadnou ani nebozkávala, lenže ja keď ťa vidím nemôžem inak. Včera si mi nič nenaznačila ani nepovedala neboj sa, ja som bola prvá ktorá si myslela, že si dostatočne opitá nato aby som mohla skúsiť či mi šibe alebo ma fakt priťahuješ. Prepáč mi to. Ja ťa nechcem trápiť ozaj nie. A keď miluješ Filipa chápem to a budeme kamarátky a....

Musela som jej dať pusu.. veď to sa nedalo počúvať... Takéto vyznanie by Filip nedal ani keby rozprával o futbalovej lopte.

Vieš čo Saši ? poďme do kaviarne ešte, lebo chalani tam pre nás prídu a budú sa pýtať kde sme boli a ja nechcem klamať, veď už teraz im vlastne klameme.

A potom povieme chalanom že ideme na nákupy to nám zožerú a pôjdeme sa niekde prejsť a porozprávať sa o tom ako to bude ďalej ? Spýtala sa Saša a ja osm len súhlasila.

Samozrejme že som mala správne tušenie, hneď ako sme tam prišli prišli aj chalani.

No čo baby môžeme ísť ?

Šli sme a celú cestu sme počúvali o futbale... ale tento raz mi to tak nevadilo, pretože tam bola Saša a stále som na ňu pozerala až som čakala kedy si to niekto všimne. Hlavou mi blúdili myšlienky ako čo nato moje kamošky čo moja rodina a hlavne do riti čo na to Filip ? Veď on taký frajerisko a jeho frajerka je na ženy? In má asi dva metre a svaly, že by ma zabil keby chce. Do nášho vzťahu dáva tak veľa srdca, skoro ako do toho futbalu a ja ho takto podrazím? Nie to mu nemôžem urobiť.

Haló Adi vnímaš? prerušilo moje vnímanie.

Jasné sorry na niečo som myslela. Isto namňa ozval sa Filip.. keby ten vedel že má pravdu.

Vieš čo láska pôjdeme so Sašou na nákupy, pretože vy dvaja ste sa dlho nevideli a isto chcete kecať o veľmi zaujímavých veciach ktoré nás dve zaujímajú.

Ženy a ich nákupy zahlásil Sašin frajer... Super potvrdené môžeme ísť povedala Saša dala mu pusu a schmatla ma za ruku, že ideme...

Tá pusa ktorá mu dala... tá ma tak neskuročne štvala... Toto čo je? ja ju poznám deň a žiarlim? Na Filipa som nežiarlila ani po mesiacoch... Tú pusu mala dať mne a nie jemu... Toto si ujasníme.. Ak chce so mnou niečo riešiť musím jej vysvetliť, že pusa patrí len mne.

Adi čo ťa mrzí ? Spýtala sa Saška... ja vidím že ta niečo žerie.. je to kôli mne?

Vieš Saši.. Keď si mu dala pusu mala som chuť po ňom skočiť a rozbiť mu hubu ale chápem je to tvoj frajer a ja len kamoška...

Prestaň Adi.. práve toto ideme riešiť, že ako to bude..

Takže ja by som chcela aby si bola už len moja.. veď takúto bloncku krásnu ako si ty už nenájde, ale v tom prípade im to oznámime dnes a odídeš somnou do Viedne a ja ťa hodím večer domov.

Saši mám jednu podmienku.

Akú?

Domov ma hodíš až keď ti poviem ja... ja isto večer domov nejdem... prvý spoločný večer, tak ho chcem prežiť s tebou... a po tom cirkuse čo nám hentí dvaja spravia nechcem čakať doma sama kým príde Filip a rozbije mi hubu...

V tom ma Saša objala a dala mi pusu... Láska sľubujem ti, že sa ťa ani nechytí...

Bola som happy... Toto bol ten pocit, keď viete, že nič na svete nieje lepšie ako to keď ste zamilovaný. Toto bol ten pocit, ktorí som pri Filipovi nezažila nikdy.

Dobre poďme nato. Poďme im povedať, že sme sa do seba buchli.

Cestou mi ešte výrili v hlave myšlienky či niesom krava, že niekohoi poznám deň a hneď takéto rozhodnutia.. ale bola som happy a veď prinajhoršom prídem o Filipa.. Isto sa kôli tomu do Dunaja nehodím... Risk je zisk.

Prišli sme na byt kde nás chalani čakali.

Jasné, prvá debilná otázka od jejho frajera či si kúpila nejaké sexy prádelko na včer... A okey.. toto nemal nasral ma. Áno kúpila, lenže ho neuvidíš ty ale ja..

Potom do oho vstúpila Saša... Chalani sadnime si a normálne si pokecajme ako dospelí ľudia a jedna pubertiačka (myslela mňa). Stala sa taká vec, proste nechceme vám ublížiť máme vás radi ale nemilujeme vás, my sme sa totižto buchli do seba navzájom.

Filip sedel ako by ho obarili horúcou vodou...

Filip povedz mi niečo k tomu...

Vieš Adi ja ťa milujem, a chcem aby si bola šťastná... len ja som si myslel že si pri mne.. ale asi nie, som hlupák. Neboj sa nejdem ti robiť problémy isto si myslíš že som kokotko ktorému teraz prepne a vytrieska ťa tu. To nespravím milujem ťa. A začal plakať.

Myslím si, že tá bitka by ma bolela menej ako toto jeho zrútenie a uvedomenie si toho, že ja som mu zlomila srdce.

Filip ja ťa lubim, si môj najlepší kamoš a všetky tie chvíle boli nádherné ďakujem že si.

Saši poďme odtialto preč lebo to nezvládnem.

Zrazu už som nebola taká šťastná stále som myslela na Filipa.

Cesta do Viedne bola krátka, pretože som celý čas mysela na Filipa a aká som sobecká sviňa. Nemohla som zostať sním a tváriť sa v pohode ?

Ale viete čo ? SaŠa je úžasná... hneď ako sme prišli nenechala ma ani sekundu myslieť na Filipa.. Hovorili sme si všetko o sebe a ležali sme u nej v byte a túlili sa..

Všetko bolo perketné ale ako to býva všetko krásne raz končí... Saška zaspala a ja tak isto a ráno som sa zobudila sama v posteli s odkazom, že musela ísť do práce že ma lúbi a mám ju počkať než príde.

Celý deň som varila a upratovala nech sa nenudím a čakala než sa mi vráti moja milovaná. Myslela som nato, aký bude náš sex... bože ako sexujú teplošky?

Musela som si to vygoogliť.. prisahám bohu som pozerala porno kde sexujú ženy aby som nebola za kravu keď náhodou príde isté k istému.

Večer sa Saša vrátia, dala mi pusu a šla do sprchy.

Jasné, ja ju celý deň čakám a ona si ide do sprchy? Vyzliekla som sa a vliezla ku nej...

Táto časť príbehu je venovaná dievčaťu s Lion king čiapkou a preto to musím zakončit takto.. Chcete vedieť čo sa dialo v sprche a čo po nej ? počkajte si na ďalšiu časť :*

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď 1echo pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky
15.8.2018 00:00
Zmätená
8.2.2018 23:42
Nečakaný zvrat 4
8.2.2018 20:22
Nečakaný zvrat 3