14.2.2018 13:51

Valentínsky pozdrav, ženská zásuvka

Čo znamená láska, a či vôbec existuje?!

Jedno ráno sa zobudím, cítim že niečo nie je v poriadku. Moje dievča ešte spí vedľa mňa, no je to to dievča, na ktoré som sa celý večer díval,a nemohol odtrhnúť pohľad? To dievča, do ktorého som sa zamiloval, v tú pre mňa kúzelnú noc ? No, asi ani nemusíte hádať, a prídete na to, že ten cit, láska sa zo mňa jednoducho vytratila, tak ako keď vysypem odpad do kontajneru... Málo kto z nás, si uvedomujeme váhu, a dôležitosť slova "Milovať". To slovo má mnoho významov, no vo vzťahoch teenagerov "Milujem ťa!", znamená "aspoň z môjho uhla pohľadu", skôr: "Chcem ťa do postele, bae!"...česť "romantickým" výnimkám. Možno si myslíte, o čom tento blog "sakra" je...

zdroj

...Tento článok píšem preto, lebo vidím znechutenie v zrkadle, na ktoré sa pozerám, a tiež v odraze dnešnej doby! Áno som zhnusený sám zo seba, ako sa správam k ženám, že my chlapi rozmýšľame viac rozkrokom, ako mozgom, a priznávam, že nie som iný. Ďalej by som chcel chlapcom "dať na rozum", nehrajte to na lásku, ak chcete len sex. Zbytočne namotáte dievča, ktoré vás začne ľúbiť, no potom sa k nej začnete správať, ako k niekomu menejcennému, a moja zlatá, sa bude po nociach topiť vo vlastných slzách sklamania...

zdroj

Kto niekedy povedal, že muži riadia tento svet. VEĽKÝ OMYL, ženy dominujú, a chromozóm Y sa uťahuje do pozadia "dude". Kde by sme bez žien boli, (feministky si v tomto článku nájdu svoje)? Teraz, chlapče ak ešte stále čítaš tento blog, tak sa prosím ťa uvedom, ak to dievča chceš naozaj len dostať do postele, choď v piatok na párty, vzchop sa, a vyštartuj po niekom tak, aby to tiež chápala len ako "jednorázovku", pretože potom nebude čakať na telefonát týždeň, kedy jej zavoláš, a nerobila si zbytočné nádeje, z ktorých sa budeš cítiť zatlačený v rohu. Začala vymýšľať mená vašich detí, a pomaly si u teba zriadila vlastnú zásuvku s vecami. Vyvaruj sa tomu, radšej si to ujasni už na začiatku!

(song k článku)

zdroj

NIKDY NEUBLÍŽ ŽENE, či psychicky alebo fyzicky, ak nie si úbožiak, ktorý si potrebuje niečo dokázať, ak áno, napíš mi a vybi si to radšej na mne, no pamätaj, kde by sme bez žien boli, a koho okrem seba by sme milovali?! Zamysli sa, ženy sú pozemskí anjeli ! Mmm... rád by som ale dodal ešte k naším drahým dievčatám, aby ste sa nikdy nestali "ľahkými korisťami", ktoré dajú každému, a berú antikoncepciu aj keď priateľa nemajú, len "for fun". Áno, chceš si užiť, ale pamätaj, že aj to má svoje dopady na vnímanie teba v okolí, takže opatrne!

zdroj

Láska je pre mňa mŕtva, možno len preto, pretože viacero krát som si naozaj myslel, že som ju našiel no ona ma len "obsrala", ako nejaký holub. Tak či tak, prvotné zaľúbenia sú najkrajšie, tak si ich užívajte, užívajte si život, akoby ste boli mladí naveky!

Ešte chcem dodať, klobúk dole tomu kto zažil/zažíva ozajstnú, úprimnú lásku, prajem ju každému, aby si ju našiel,a cítil, to teplo na hrudi. Hlavne nech sú šťastné naše femmes!

Snáď v tú Lásku a iné pobláznenia jedného dňa uverím aj ja.

Knihu, ktorú by si mal každý prečítať!...Odporúčam! zdroj

Svoje komentáre, k tomu akí sú muži sviniari, si prosím vás napíšte do denníku, kde bude mať väčší úžitok, ako tu v komentároch. Pod článok môžete písať vaše skúsenosti vo vzťahoch, a hlavne, čo je podľa vás LÁSKA!

Amen.

náhľadový obrázok

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
8
Poslať správu
Bienvenue...Na mojom profile nájdete blogy zväčša cestovateľského žánru ale aj príbehy,hudba,vzťahy. Budem len rád za vašu kritiku, ktorá posúva ďalej. Užívajte si čítanie, usaďte sa a vychutnajte si tento BLOG.

Chceš vedieť, keď vernepensee pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.