18.2.2018 21:17

Zbierka mojich RÚŽOV

Dneska Vám ukážem moju malú zbierku RÚŽOV

Stále napíšem cenu rúžu , odkiaľ ho mám a ako som s ním spokojná :)

--1. MARK odtieň Plumping Plum : Rúž mám z AVONU Cena rúžu je : 3,99€. Používam ho málo kedže som skôr na také jemnejšie odtieňe .

-- 2. MARK odtieň Dare To Be Bare : Rúž mám z AVONU Cena rúžu je : 4,99 €. Je Matný a je môj Top rúž určite odporúčam. :)

-- 3. MARK odtieň Whipped Latte : Rúž mám z AVONU Cena rúžu je : 4,99 €. Rúž je Matný, je takej telovej farby je potrebné si dať pod neho ceruzku inak vám budú pery splývať .

-- 3. TRUE COLOUR odtieň Ideal Lilac : Rúž mám z AVONU Cena rúžu je : 3,99 €. Rúž je Matný. Používam ho veľmi málo pretože dosť vysušuje pery .

-- 4. FREEDOM odtieň Hnedá : Rúž mám z PEPCA Cena rúžu je : 1,99 €. Ďaľší môj obľúbený používam ho každý deň je taký slabo hnedý a nevysušuje pery .

--5 . ALVERDE odtieň Rosy Nude: Rúž mám z Dm Drogérie Cena rúžu je : 2,99€. Je taký do ružova, používam ho veľmi často kedže nie je až taký výrazný a hodí sa ku všetkému :)

-- 6. ESSENCE odtieň MATT 03: Rúž mám z Dm Drogerie Cena rúžu je : 2,50€. Rúž je Matný , dlhotrvácny. Vôbec nevysušuje odporúčam :)

7-- . MAYBELLINE Baby Lips odtieň Cherry me : Balzam som dostala ale určite ho dostať v každej Drogérii . Cena rúžu je : 2,75 €. Výborne hydratuje pery . Dokonca aj vonia ako jahoda.

--8 . PURE COLOUR odtieň Soft Caramel : Rúž mám z Oriflame Cena rúžu je : 4,00 €. Jemný a krémový rúž, ktorý vyživuje a hydratuje pery. Vhodný na každú príležitosť.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu
Volám sa Viktória. Budem sa venovať písaniu článkov o kozmetike ale aj o živote. Verím že sa Vám budú moje články páčiť, a ak by ste mali nejaké návrhy zanechajte mi komentár alebo ma kontaktujte e-mail: [email protected]

Chceš vedieť, keď Viky pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.