9.10.2017 12:04

6 maľovaných trendov vo svadobných tlačovinách

Oznámenie je kúsok papiera, ktorý si odložíte na celý život a budete mať naň krásne spomienky. Rovnako ako na všetky svadobné tlačoviny, ktoré dotvárajú celkový a nezabudnuteľný dojem svadby.

Svadba je jedným z najkrajších okamihov života. Patrí k nej dôkladné plánovanie a hľadanie inšpirácie. Určite sa neviete dočkať dňa, kedy začnete pozývať svojich hostí. Na ten okamih, kedy otvoria obálku s oznámením a zbadáte tú radosť, úsmev a nadšenie... Ak ešte nemáte vybrané to svoje, mám pre vás niekoľko tipov.

Kvetinové motívy

Medzi najobľúbenejšie a najžiadanejšie motívy, s ktorými pracujem, patria práve tie kvetinové. Raz romantické - ružové, inokedy lúčne.

Jednoduchosť v podobe zelene

Ak sa rozhodnete pre zeleň, rozhodne ňou nič nepokazíte. Okrem toho, že je farbou roka 2017 sa dá krásne zladiť s výzdobou v jednoduchom a minimalistickom štýle.

Jednofarebnosť a jemnosť

Aj jednofarebné oznámenia vedia zanechať dobrý dojem. Pozrite si, ako možno využiť napríklad červenú a modrú.

Fresh kombinácie

Ak máte radi experimentovanie a zapadá to do konceptu a výzdoby vašej svadby, môžte siahnuť napríklad aj po sviežej maline či kombinácii maliny, pivonky a pásikov. Vymyslieť sa dá čokoľvek.

Machuľové a farebné

Ak by ste predsa len chceli ničo iné ako kvetinové motívy, obľúbené sú aj machule. Jednofarebné, alebo viacfarebné.

Štýlovo aj bez maľovania

Nie každému sa páčia maľované motívy a radšej upredností výrazný text a hru s detailmi, ktoré tlačoviny charakterizujú.

Foto: Igor Vranúch

Foto: Igor Vranúch

S maľovanými motívmi sa dá vymyslieť čokoľvek. Stačí si len vybrať maľovaný motív a rozhodnúť sa, ako by ste ho chceli umiestniť. Či po okrajoch, do oblúka, alebo z neho vyberieme len jeden jemný detail a s tým budeme pracovať pri všetkých tlačovinách.... Ak sa vám žiaden nepáči, namaľujem vám nový, presne podľa predstavy. Viac inšpirácie nájdete aj na mojom instagrame.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu
Ahoj, som Sisa a zbožňujem vôňu papiera, hru s farbami a kombináciu grafiky a maľovania. Tvorím pre radosť a myslím na každý detail. Všetky maľované motívy pripravujem sama pod značkou Sisine.sk.

Chceš vedieť, keď sisine.sk pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.