13.3.2018 06:34

Toto som ja :)

Dnes by som vám rada opísala seba a moju osobnosť :)

Na svete žije veľmi veľa ľudí. Aj keď sa mnohí na seba podobáme, predsa sme každý iný. Každý z nás je niečím výnimočný. Je ťažké ohodnotiť sám seba, pretože je niekedy zahanbujúce priznať si vlastné negatívne stránky. Človek v dnešnej dobe rád súdi druhých, ale málokedy sa pozrie sám na seba. Keby mám vymenovať pár mojich vlastností, ktoré vystihujú môj charakter, boli by to: priateľská, úprimná, ale viem byť aj tvrdohlavá no často aj nerozhodná.

Od mala vyrastám v Muránskej Dlhej Lúke , takže môj život je úzko späty s dedinským prostredím. Momentálne mám sedemnásť rokov a pomaly mierim k sladkej osemnástke. Študujem na SSOŠ v Revúcej a navštevujem tretí ročník. Ďalej, by som chcela pokračovať v štúdiu na vysokej škole. Medzi moje obľúbené športy, ktoré z času na čas aj praktikujem, patrí určite Hasičský šport . Tiež mám rada stolný tenis , varenie a výlety s Naty. Mojou obľúbenou farbou je červená a čierna. Medzi moje obľúbené kapely patrí : Nickelback, The Paranoid, Zočí Vočí, Iné Kafé. A zo spevákov to je : Majk Spirit a Kali. Filmy veľmi nepozerám no zopár si pozriem a najviac obľubujem Na vine sú hviezdy, Papierové mestá. Pri filme na vine sú hviezdy sa neubránim slzám pretože , ak je láska z objektívnych príčin odsúdená na zánik, treba si užiť minimálne to „malé nekonečno“, ktoré ponúka. . Hejzl a Gusovy síce neprajú hviezdy, dostávajú ale aspoň chvíľkovú šancu prežiť intenzívne to, na hľadanie čoho majú zdraví ľudia celý život.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu
Volám sa Viktória. Budem sa venovať písaniu článkov o kozmetike ale aj o živote. Verím že sa Vám budú moje články páčiť, a ak by ste mali nejaké návrhy zanechajte mi komentár alebo ma kontaktujte e-mail: [email protected]

Chceš vedieť, keď Viky pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.