12.3.2018 21:53

Fialová, farba roka 2018

Ak ste si na fialovú doteraz netrúfli, poďte sa inšpirovať ako sa dá nájsť ten správny odtieň pre každého a s čím fialovú kombinovať.

Fialová je trendy hneď v dvoch odtieňoch: tmavšia ultraviolet a svetlučká levander. Vyberte si tú, ktorá vám viac pristane. Ak si nieste istí, spravte jednoduchý test. Vezmite v obchode do skúšobnej kabínky 2 veci v týchto odtieňoch a priložte si ich k tvári. Okamžite uvidíte, ktorý odtieň vám viac pristane a rozžiari vás.

Ja som siahla po svetlejších odtieňoch, aby som slávnostne privítala prichádzajúcu jar. Tomu som adekvátne prispôsobila aj svoj outfit, ktorý je tak trošku slávnostnejší a elegantnejší. Zvolila som levanduľové šaty so zaujímavým vzorom či štruktúrou. Trošku som ich uzemnila a aj zateplila svetrom v rovnakom odtieni. Ladiť sa do pastelových odtieňov od hlavy po päty je mimochodom veľký trend jarnej sezóny. Ja mám ale predsa len trošku radšej colorblocking, takže som tento jednofarebný základ vykontrastovala zeleným výrazným kabátom. Zelená sa s fialovou krásne dopĺňajú. Fungujú spolu v rôznych odtieňoch. Vždy je len dôležité zladiť ich sýtosť a teplotu. V tomto prípade jemnú levanduľovú zelená zvýrazňuje a naopak svietivú zelenú, levanduľová príjemne upokojuje.

Týmto outfitom som vás chcela inšpirovať, že ak nejakú farbu nemáte radi, skúste ju skombinovať s vašou obľúbenou farbou, ktorá vám zaručene pristane. Ľahšie ju tak príjmete a možno zistíte, že sa vám nakoniec aj hodí.

Ak sa rozhodnete dať šancu fialovej, prinášam vám aj pár inšpirácií, s čím ju kombinovať:

· krásne kontrastuje so žltou alebo tyrkysovou,

· uzemníte ju sivou,

· dopĺňa sa práve so zelenou v rôznych odtieňoch,

· v pastelovom odtieni hrá pekne tón v tóne s pastelovou ružovou.

Prajem vám pestrý deň,

Zuzana z blogu www.zrzkastyle.com

Na mojom blogu a instagrame @zrzkastyle nájdete dennodenne aktuálne inšpirácie a trendy.

Foto: Tomáš Figura : tom_loft /Pinterest

Outfit: Zoot.sk



Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Viac podobných článkov nájdete na mojom fashion blogu www.zrzkastyle.com

Chceš vedieť, keď zrzkastyle pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.